Jumaat, 6 Julai 2018

Rempah Mak Pon Muar Hot Sale

Rempah Pon Muar.

Memang Menjadi pilihan Utama bagi mereka yang telah mencuba, Pastinya mereka tercari-cari siapa yang ada menjualnya. Apa yang paling best dimusim perayaan ianya sangat-sangat membantu anda dalam penyediaan hidangan yang sedap lazat serta sangat mudah dan cepat

"Oklah jangan pening kepala apakata kita hidang tetamu kita dengan rempah mak pon a. K. A Mee Bandung dari rempah asli muar"

Resepi dan atur cara nak masak semua ada dibelakang pack tu jangan risau ikut je nak masak macammana ok

Jom tengok gambar dibawa 👇👇

Oklah kalau kauorang nak beli borong boleh terus call/sms atau waspp ke
👉 0149114948 / 0177991994
www.wasap.my/600149114948

Kami sedia membantu anda untuk dapatkan rempah mak pon tu ya..

Ahad, 20 Mei 2018

e-Usahawan Digital MDEC 2018 DIJOHOR - Usahawan

Wah!! masuk kelas lagi hari seronok rasa banyak ilmu baru yang dipertengahkan oleh puan rina kepada semua ahli usahawan jutawan untuk meroketkan bisness mereka dalam bentuk digital lagi
.
"Cari ilmu jangan pernah berputus asa" 
Dunia perniagaan memang ada kalah dan menang jika kita yakin dengan apa yang kita lakukan insayaallah jalan dan peluang pasti akan datang yang penting kita yakin lakukan.
.
alhamdulillah berkat bulan ramadhan cara untuk meningkatkan sale dalam perniagaan memberikan saya jalan untuk terus berjuang bersama rakan dalam perniagaan.

eUsahawan MDEC johor

Jumaat, 27 April 2018

SATE KEBAB AKMAL PRODUK SUPER HOT!!

PRODUK 100% SANGAT BAGUS UNTUK ANAK ANDA.
Percaya atau tidak "MESTI DAN WAJIB CUBA DULU"

APA TU SATE KEBAB &
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH AKMAL SATE KEBAB?

1. Produk yang dihasilkan menggunakan 100% daging ayam segar.
2. Produk yang dihasilkan juga tidak mengandungi MSG.
3. Produk keluaran muslim bumiputra yang diyakini kebersihan dan telah 
memperolehi status halal dari pihak JAKIM
4. Sebagai pengganti kepada komersil sosej kepada makanan yang lebih sihat.
5. Sesuai untuk pelbagai jenis menu masakan dan juga pelbagai jenis majlis 
keraian seperti majlis harijadi, majlis perkahwinan dan lain-lain.


TERDIRI 3 JENIS PERASA SATE KEBAB AKMAL [AYAM]

> SATE KEBAB PERASA PEDAS
> SATE KEBAB PERASA BERYANI
> SATE KEBAB PERASA LADA HITAM
> 1pkt ada 20batang 

TERDIRI SATE KEBAB AKMAL [DAGING]

> PERASA ORGINAL [1pkt 15Btg]




KEMPEN - NO SOSEJ - 
Untuk anak anda bagi menjaga atau menjamin kesihatan mereka dimasa akan datang.


ingin tahu lebih lanjut boleh

>>> Super Fast reply Waspp kami
- Nak sate kebab -
 014-9114948 / 018-9614948

Ahad, 22 April 2018

MINI BURGER AKMAL Bantu meriahkan Majlis Hari Jadi Anak

Sedang Viral!!  Sekarang ini mengenai mini burgrr akmal ianya benar-benar membuatkan siibu teruja sebenarnya
Benda paling best adalah memberikan sikecil rasa gembira

NAK ORDER 

Whatspp 014-9114948/018-9164948


MINI BURGER CE-NONET REVOLUSI TERKINI

MINI BURGER AKMAL A.K.A BURGER CE-NONET
 benar-benar menembusi pasaran sehingga keluar negara, alhamdulillah telah mendapat sambutan yang amat mengalakan bagi mereka yang benar-benar mencari produk 100% keluaran muslim dan halal tanpa ragu-ragu dari segi bahan pembuatannya, ianya menjadi pilihan utama kepada mereka yang benar-benar menjaga permakanan.

Banyak testmonie yang telah terbukti bahawa Burger sicomel ini benar-benar menarik perhatian insan tersayang iaitu sikecil [ anak kita] mana tidaknya menu sarapan pagi beliau WAJIB atau MESTI ada sicomel ini diatas meja serta untuk bekalan rehat mereka disekilah.
jom tengok gambar in!!



Selain itu juga... PARTY HARI JADI ANAK @ MAJLIS MAKAN-MAKAN DIPERJABAT
juga mendapat sambuatan luar biasa sebenarnya, "Dengan rasa yang amat sedap" katanya telah menjadikan pilihan utama wajib ada ... so order daripada mereka memang tidak pernah putus sebenarnya... alhamdulillah



wah bestkan jika sesuatu yang baru dan sedap menjadi pilihan utama untuk mereka yang amat menjaga permakanan dengan menu yang sihat boleh roger kami untuk booking

TAK MAHAL tau dengan serendah 1biji RM 1.50 sahaja
dan min order 30biji keatas..

So mana nak order.

whatspp ke 014-9114948 / 018- 9164948 
[ NAK ORDER MINI BURGER ]

Isnin, 19 Mac 2018

RESEPI MINI BURGER DIMAJLIS PENGANTIN

Resepi luar biasa Era 2020 mungkin ada yang inginkan kelainanan pada HARI BAHAGIA / Atau SESI MAKAN DAMAI bersama pasangan betul tak??
.
Selalu diatas meja Kek pengantin betul tak?? Yang ini kelainan sangat kami buat...... Sangat tau...
.
Apa tu !!! kali ini....
saya buat sedikit kelainan luar biasa.. pada majlis kerja khawin salah seorang customer saya berlangsung pada sabtu baru-baru ini wah best sangat best!!! kan!!!
.
Mestilah Best banyak kejutan yang Team kami berikan kepada keluarga pengantin dan juga pengantin sebenarnya..
Selain 2500btg SATAY IKAN kami bakar 100biji mini burget turut terhidang diatas meja sebagai tanda terima kasih kami kepada keluarga pengantin

Jom lihat sedikit gambar yang kami kongsikan

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami
0149114948
0177991994

Follow page kami
✔Sate Kebab Mini Burger Akmal johor
✔Mfi Frozen food






Rabu, 14 Mac 2018

MINI BURGER KEBAB AKMAL HOT!!! SEDANG VIRAL DI JOHOR

"Adik jangan Tekan!!..Adik taknak Makan ke??
-Mini Burger Comel-
.
Sedikit gambaran yang ingin dikongsikan kepada anda bagi mereka yang sangat memetingkan permilihan makanan yang berkhasiat untuk Insan tersayangan.
Kebelakangan ini kita sering dikejutkan dengan cerita Kekurangan zat Makanan untuk anak tersayang dan kadang kala kita sering lupa untuk menjaga zat permakanan mereka tanpa fikirkan.
"Adakah Sistem pembesaran mereka akan TERGANGGU??
Mari saya kongsikan sebenarnya ada product yang sangat hebat keluaran daripada Akmal Food yang tengah Viral sekarang ini!!
Ianya adalah MINI BURGER KEBAB AKMAL berasaskan DAGING AYAM.
Terdapat 2 jenis perisa
★ Lada Hitam
★ Pedas
Setiap pek ada 25 keping Pati Burger didalamnya


Bukan tu saja BUN ROTI MINI BURGER
Terdapat 2 jenis
★ Plain
★warna pelangi (Rainbow)
Setiap pek ada 10 biji dalam 1pek


Sekarang ada Promosi Less dari 2-4ringgit Tau!!
Tapi ada syarat dia!!👇🏻👇🏻

ComBo Kembar sahaja
2pkt (50biji - Pati Pedas @ Lada Hitam)
4pkt (40biji - Bun Roti Rainbow @ Plain)
Hanya 56ringgit sahaja (Less 4ringgit)

wah!! mana nak order ini Nak cuba lah!!
#satekebabakmal #miniburgerakmal



Fast reply mengenai produk
http://www.wasap.my/600149114948
http://www.wasap.my/600149114948

ATAU
hubungi kami di talian
014-9114948 / 017-7991994

Rempah Mak Pon Muar Hot Sale

Rempah Pon Muar . Memang Menjadi pilihan Utama bagi mereka yang telah mencuba, Pastinya mereka tercari-cari siapa yang ada menjualnya. Ap...