Khamis, 11 Januari 2018

Pemborong Pembekal Bun Mini Burger Kebab Comel 1pkt 10biji


"BUTIRAN BIJI BIJIAN bertaburan di atas adunan BUN ROTI MINI BURGER
 KEBAB berwarna pelangi benar menarik hati sikecil"
[[ Tersusun rapi benar-benar menarik hati bila cinta terpahut lagi ]]

Ah petang ini sibuk mengira butiran Roti sicomel Mini Burger dalam Freezer 
sambil tergaru kepala. (berkata didalam hati)... 
.
Aduhai!! 
"Kenapalah aku tidak perasan ini, apalah silap kali ini agaknya ehmmmm 
menyesal pun ada juga sebab apa tidak order sekali tadi" terus check order list 
kot mana yang boleh delay ke!!
[[Mengila-gila...kenapa tiba-tiba ramai pulak yang tanya pasal #Miniburgerakmal ini]]
alhamdulillah semakin menjadi rebutan dari customer rata-rata ingin mencuba dan ada
juga ingin mula minat bertanya untuk mulakan perniaga untuk menjual dikantin sekolah.
Nak tahu!!! ianya sangat Mudah sebenarnya ianya tidak menjadi masalah mana pun.. 
Semuanya akan dibantu nanti caranya macamana... 
.


Berkonsepkan sistem "Agen kami bantu bersama jemaah niaga" akan 
memudahkan anda nanti bila ingin bertanya bagaimana ingin membesarkan 
perniagaan tersebut ataupun bagaimana cara untuk berniaga"
Ehmmm oklah kalau nak tahu lebih lanjut jom terjah 

0149114948 / 0177991994

HARGA 5.50 untuk 10biji tertaluk kepada term

Sabtu, 23 Disember 2017

PEMBEKAL DAN PEMBORONG LOKCING @ SATAY IKAN @ SATE IKAN DARI PANTAI TIMUR

Bercerita mengenai product daripada Pantai Timur, 
Sememangnya tidak asing lagi banyak yang mengamit pemerhatian ramai khas para PENIAGA. Ramai mula mencuba untuk memasarkan product tersebut serta mengintai peluang yang boleh dalam membina sebuah perniagaan. Ada juga yang bertanya dengan saya bagaimana cara menjualnya.

Ok sekarang saya tidak bercerita bagaimana untuk berniaga dengan satay ikan @ Lokching ini, Tapi saya ingin bercerita bagaimana untuk menyakinkan bahawa product tersebut sedap untuk dimakan dan boleh menarik orang bukan dari pantai timur untuk mencubanya,,

APA KATA >> TENGOK GAMBAR INI


Bila orang Mengidam mencari Satay Ikan ...



oklah untuk lebih lanjut boleh terjah saya 
call/sms/waspp

 014-9114948 / 017-7991994

edaran : MFI frozen food 
jom follow page kami ya

Alhamdulillah maksud ini tahun ke5 saya menjadi pembekal dan pemborong produk daripada pantai timur 

Jumanji: Welcome to The Jungle Memang Tak kering Gusi!!!

The best film 2017

1st keluar movie Jumanji baru naik from 1, Ingat time tu tengok guna Vedio Tape besar sewa RM3 sahaja,

Kisah dan jalan cerita menang terbestlah, sound dia jangan cakaplah betul-betul real, cerita berdasarkan dari buku cerita anak-anak ini seolah-olah tidak pernah mati dan tidak jemu melayannya Next Filmnya akan ternanti-nanti dan diharapkan akan selalu muncul dalam setiap generasi,

Senarai tajuk
1- Jumaji (1995),
2- Zathura: A Space Adventure (2005)
3- Jumanji; Welcome to the Jungle
mulai tayang pada 20 Desember 2017. Baru 3hari berlangsung tu,
Rupanya lebih 10tahun buat kami tertunggu-tunggu next film baru mengenainya. Sambungan katanya.....eheheheh
...
Secara perhatian sayalah!!!
...
Jumanji 2017 masih tetap menceritakan sekelompok remaja yang masuk ke dalam dunia permainan bernama Jumanji. Mereka saling bekerja sama dalam satu team untuk menyelesaikan permainan agar dapat kembali ke dunia nyata tanpa ada yang terkorban. Rasa tegang bertambah, mengingat nyawa yang menjadi taruhan didalam permainan ini jika tidak nyawa akan melayang diatas kesalahan mereka sendiri
...
Woi!!!  Bestnya kali perjalanan cerita umpama kita tengah main game memang nampak real... Ada juga sampai ketawa hampir pecah perut😆😆😆😆
Kelakar gila...
Tapi dalam masa yang sama ada mesej yang cuba ingin disampaikan sebenarnya kepada penonton

"KERJASAMA SATU PASUKAN DAN SIKAP KEPERCAYAAN"

Jika tidak satu nyawa akan hilang.
..
Setiap point atau pun aksi tertentu. Lakonan
THE ROCK,
kau tahulah kalau dia bawa watak macamanakan memang impact luar biasalah dalam movie tersebut.
...
"
Pemilihan aktor Dwayne ‘The Rock’ Johnson sebagai pemeran utama menjadi nilai tambah. Sebab aktor jaguh super hero ini menambah daya tarik Jumanji sebagai film bergenre action adventure "

Namun secara keseluruhan, yang menjadi daya tarik utama film Jumanji 2017 adalah aspek komedi yang sangat kental. Interaksi dan percakapan antara karakter akan membuat penonton ketawa berdekah-dekah. Kami memberikan nilai 9 dari 10 untuk segi kualitas komedi sehingga film ini menjadi layak ditonton"
.

Hasil perhatian saya lah....  Just pendapat je

#iejafaiziah
#mfifrozenfood
Jom follow saya

Isnin, 11 Disember 2017

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua"

>> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon <<
..
Meletop semerbak baru ikan bakar dekat dapur sampai jiran Mak jemah dok tegur
"Masak apa tu jemah ooiii"
Semerbak baru sampai sini... Eheheh
..
Ginilah kalau jiran sebelah rumah baik sungguhkan.. Harini kita bagi dia esok pulak dia bagi dekat kita.
..
Alhamdulillah sejak jumpa rempah #makpon pes ikan bakar segala kesulitan dalam menyediakan jamuan atau hidangan makan untuk keluarga tersayang dapat diselesaikan dengan mudah..
Rasa rempah asli cukup rasa lagi memudahkan prosess perap ikan tersebut. Ikut kita nak masak atas apa betul tak...

Oklah 1pkt rempah #ikanbakarMakPon boleh buat banyak kali..  Tak habis simpan dalam peti sejuk..
Selesai masalah..

✔ Tak percaya
"CUBA DULU BARU TAHU"
"RASA DIA SAMPAI JILAT JARI TAU"

Ikan Bakar Mak Pon Muar
Contact 014-9114948 / 014-7991994
Klik----✔>>>

www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948

Jumaat, 8 Disember 2017

Burger Comel Menjadi pengemar sipembuat Roti.

"Versi ROTI buat hidangan Pagi anda Semakin SIHAT"
....
Sipembuat Roti mula Nampak peluang Ini sebenarnya Kedainya bukan hanya menjual jenis Frozen sahaja malah jenis Roti frozen pun dia turut dijualnya..
..
...
Niat untuk membesarkan perniagaan telah diambik kira oleh beliau. Bila nampak segala masalah yang boleh diselesaikan hanya masa 3-5minit sahaja bila menyediakan sesuatu hidangan yang benar-benar menarik perhatian insan tercinta anak-anak dan juga suami.
..
Bila siIbu yang berkerjaya sibuk dengan kerja kadangkala kurang ambil perhatian dalam hal ini. Siayah haruslan membantu siIbu dalam penyediakan hidangan yang sihat untuk anak mereka seharian.

"Makanan yang sihat bermula dari rumah"

sejak berjumpa dengan sate kebab akmal dengan
Mini burger akmal modal taklah mahal mana pun menu sikecil serendah RM1 je...
berbanding makan dekat luar betul tak!!
Dahlah berkhasiat serta benar-benar mengikut citarasa sikecil membuatkan hati Siibu atau ayah benar-benar berpuas hati bila melihat makanan yang dihidang habis hingga licin...

kalau kauorg tidak percaya boleh google tengok sendiri kehebatan produk ini.. ramai dah mencubanya hasilnya
anak suka gila!!!!

jom terjah kami untuk promo Testing hebat
0149114948/ 0177991994

#bisniesson9 #satekebabakmal #jalinanniaga

Selasa, 21 November 2017

Rencah Bila Berniaga Perlu Bersaing Dengan Sihat Terkini 2018

Dunia perniagaan banyak memberi peluang kepada mereka yang benar-benar ingin mengubah taraf kehidupan mereka keperingkat selesa dimata masyarakat sekitar dalam masa sama kos sara hidup mula meningkat dari masa ke semasa.
Bagi kehidupan yang bekerjaya ramai diantara mereka mula beralih arah untuk membuat perubahan dalam mencuburi dalam dunia bisnes. Bergitu juga kami walaupun masih mempunyi kerjaya kami gagahkan diri mencuburi dunia perniagaan bermula pada tahun 2009 lagi dengan membuat jualan produk kesihatan sekarang kami sudah beralih arah kepada produk makanan.

Sambutan memang luar biasa apa yang kami jangka ianya memang memberi impact luar biasa kepada kita.

Jom baca dalam blog kami apa yang kami lakukan

Jumaat, 17 November 2017

Pelaburan dalam Dunia Marketing Facebook Terkini

Mencari kaedah luar biasa dalam dunia marketing facebook memerlukan sifu @ TokGuru yang benar-benar pakar dalam dunia marketing mengikut perubahan semasa.
Belajar mencari mentor, belajar mendalami bidang yang benar-benar anda ceburi bukan hanya tunggu dan lihat sahaja.
Ramai yang tertanya macamana nak buat?
Macamana nak cari?

Alhamdulillah melangkah setapak kehadapan saya benar-benar ingin melakukan tanpa melihat kebelakangan lagi, Biarlah mereka yang ingin berkata-kata, saya sebenarnya yang ingin mencari kejayaan tersebut dan saya nak ianya bermula dari diri saya

Dalam proses membina serta memperbaiki matlamat dalam membina jaringan perniagaan ilmu sangat penting, dan ramai tidak melihat perkara ini
Serta masih duduk ditahap lama. Percaya dan lihat sendiri..

Insayaallah jika kita berani mengambil peluang tersebut pastinya hala tuju akan ada pada kita.
Serta kita nampak semakin jelas..

Percayalah kalau anda tidak melakukan perubahan tersebut anda akan rugi

Lihatlah perjalanan kami

Seminar Advance Roket Bisness
Bersama Najib asaddok and Team Momentum internet

Pemborong Pembekal Bun Mini Burger Kebab Comel 1pkt 10biji

" BUTIRAN BIJI BIJIAN bertaburan di atas adunan BUN ROTI MINI BURGER  KEBAB berwarna pelangi benar menarik hati sikecil" ...