Isnin, 12 Februari 2018

Mini Burger Akmal Bersama Bun Rainbow Resipi Ringkas & Berkhasiat

Revolusi Terkini Mini Burger Akmal Bersama Bun Comel Rainbow 
adalah menu yang ringkas serta penuh berkhasiat. Ramai tertanya dekat mana nak jumpa 
produk ini dan ramai juga ingin cuba serta rasa.
Mini Burger comel ini benar-benar menarik perhatian siIbu yang berkerjaya kerana rata-rata menyatakan penyediaannya yang amat mudah dan cepat dalam masa 3-5minit 
sahaja sudah tersedia.

Cuba lihat bahan penyediaan yang amat mudah dan cepat.


Lihat hasilnya semudah air tangan bonda katanya.
Nampak delicious
Nampak sedap dan mampu cairkan hati sikecil untuk memakannya


Oklah nak order READY TO EAT 
Kami terima tempahan tersebut 
nak order macamana 

boleh call / sms / whaspp
014-9114948/017-7991994

> Promo untuk anda Combo A > 1pkt (25biji pati mini burger) & 20 biji Bun Roti mini burger
hanya RM28 shj

> Promo untuk anda Combo B > 2pkt (50biji pati mini burger) & 50 biji Bun Roti mini burger
hanya RM56 shj


Rabu, 24 Januari 2018

Pemborong Pembekal Utama Perencah Rempah MAK PON MUAR Kembali - IKAN BAKAR>

Kini Kembali lagi REMPAH MAK PON MUAR, Lega rasa bila stock telah bersusun didalam peti sejuk beku. Bila ramai customer mula mencari haru biru juga sampai kena kejar bas sebab ambik stock daripada kilang Mak Pon.

Wah bestnya dengar cerita Kedai shop @iejafaiziah_frozenfood ada buat promosi pengenalan bagi mereka yang ingin cuba merasai keEnakan Rempah Asli keluaran Mak Pon.

ok sebelum tu ada yang bertanya "Berapa jenis rempah keluaran MAK PON ini?"

Wah!!! DIA pun mengunakan rempah mak pon untuk (sambal Ikan Bakar) atau pun

REMPAH IKAN BAKAR ASLI 





sebarang pertanyaan / Hubungi Saya di talian 014-9114948 (Ieja)/ 017-7991994 (Mazuki)

FOLLOW / LIKE / SHARE >> 
MFI FROZEN FOOD / SATE KEBAB MINI BURGER AKMAL JOHOR


Rabu, 17 Januari 2018

PROMOSI SATE KEBAB MINI BURGER AKMAL JOHOR TERKINI 2018

PROMOSI HEBAT TERKINI 2018!!! 

Sebenarnya saya tercari-cari dalam google, Manalah tahu ada buat promosi 
SATE KEBAB AKMAL dengan MINI BURGER AKMAL ke...

akhirnya jumpa juga Tak sangkalah pulak ada buat delivery sampai depan pintu lagi (mengikut kawsan sahaja) Siap ada bagi harga promo betul-betul luar biasa.


Sebenarnya pernah cuba / Rasa / Makan...
#Satekebabakmal dengan #Miniburgerakmal jumpa masa ada buat Event 
dekat Mall, Time tu tercari-cari juga bukan apa Anak-anak memang sangat Suka sebenarnya!! 
Sedap Rasa dia!! Super DElicious!! Licin memang Licin !!
Lepas tu product dia memang berkhasiat TANPA bahan pengawet serta TANPA MSG lagi.



Tahu jelah Barang Baik Mestilah sedap dan cepat habis bukan tu sahaja nak sediakan pun tidak memerlukan masa yang agak lama 
Nak sediakan bukan perlukan Masa yang agak lama Hanya 5-10minit je...

Ok jom terjah tengok ...

PROMOSI HEBAT TERKINI 2018!!! 

>>> Combo 1) 1pkt ada (25biji pati) dgn 2pkt roti (20biji) ~~ Harga RM28.00

>>> Combo 2) 2pkt ada (50biji pati) dgn 5pkt roti (50biji).~~Harga RM 56.00

Jenis Pilihan Roti Bun & Perasa

>> 2 Jenis perasa > Pedas atau Lada Hitam
>> 2 Jenis Bun Roti >  Warna Rainbow atau Biasa Plain

kalau ambik atau nak Cod Min 2pkt keatas
Cas rm3 shj



Jom Tanya Saya / Hubungi Saya di talian 014-9114948 (Ieja)/ 017-7991994 (Mazuki)

FOLLOW / LIKE / SHARE >> 
MFI FROZEN FOOD / SATE KEBAB MINI BURGER AKMAL JOHOR


Khamis, 11 Januari 2018

Pemborong Pembekal Bun Mini Burger Kebab Comel 1pkt 10biji


"BUTIRAN BIJI BIJIAN bertaburan di atas adunan BUN ROTI MINI BURGER
 KEBAB berwarna pelangi benar menarik hati sikecil"
[[ Tersusun rapi benar-benar menarik hati bila cinta terpahut lagi ]]

Ah petang ini sibuk mengira butiran Roti sicomel Mini Burger dalam Freezer 
sambil tergaru kepala. (berkata didalam hati)... 
.
Aduhai!! 
"Kenapalah aku tidak perasan ini, apalah silap kali ini agaknya ehmmmm 
menyesal pun ada juga sebab apa tidak order sekali tadi" terus check order list 
kot mana yang boleh delay ke!!
[[Mengila-gila...kenapa tiba-tiba ramai pulak yang tanya pasal #Miniburgerakmal ini]]
alhamdulillah semakin menjadi rebutan dari customer rata-rata ingin mencuba dan ada
juga ingin mula minat bertanya untuk mulakan perniaga untuk menjual dikantin sekolah.
Nak tahu!!! ianya sangat Mudah sebenarnya ianya tidak menjadi masalah mana pun.. 
Semuanya akan dibantu nanti caranya macamana... 
.


Berkonsepkan sistem "Agen kami bantu bersama jemaah niaga" akan 
memudahkan anda nanti bila ingin bertanya bagaimana ingin membesarkan 
perniagaan tersebut ataupun bagaimana cara untuk berniaga"
Ehmmm oklah kalau nak tahu lebih lanjut jom terjah 

0149114948 / 0177991994

HARGA 5.50 untuk 10biji tertaluk kepada term

Sabtu, 23 Disember 2017

PEMBEKAL DAN PEMBORONG LOKCING @ SATAY IKAN @ SATE IKAN DARI PANTAI TIMUR

Bercerita mengenai product daripada Pantai Timur, 
Sememangnya tidak asing lagi banyak yang mengamit pemerhatian ramai khas para PENIAGA. Ramai mula mencuba untuk memasarkan product tersebut serta mengintai peluang yang boleh dalam membina sebuah perniagaan. Ada juga yang bertanya dengan saya bagaimana cara menjualnya.

Ok sekarang saya tidak bercerita bagaimana untuk berniaga dengan satay ikan @ Lokching ini, Tapi saya ingin bercerita bagaimana untuk menyakinkan bahawa product tersebut sedap untuk dimakan dan boleh menarik orang bukan dari pantai timur untuk mencubanya,,

APA KATA >> TENGOK GAMBAR INI


Bila orang Mengidam mencari Satay Ikan ...



oklah untuk lebih lanjut boleh terjah saya 
call/sms/waspp

 014-9114948 / 017-7991994

edaran : MFI frozen food 
jom follow page kami ya

Alhamdulillah maksud ini tahun ke5 saya menjadi pembekal dan pemborong produk daripada pantai timur 

Jumanji: Welcome to The Jungle Memang Tak kering Gusi!!!

The best film 2017

1st keluar movie Jumanji baru naik from 1, Ingat time tu tengok guna Vedio Tape besar sewa RM3 sahaja,

Kisah dan jalan cerita menang terbestlah, sound dia jangan cakaplah betul-betul real, cerita berdasarkan dari buku cerita anak-anak ini seolah-olah tidak pernah mati dan tidak jemu melayannya Next Filmnya akan ternanti-nanti dan diharapkan akan selalu muncul dalam setiap generasi,

Senarai tajuk
1- Jumaji (1995),
2- Zathura: A Space Adventure (2005)
3- Jumanji; Welcome to the Jungle
mulai tayang pada 20 Desember 2017. Baru 3hari berlangsung tu,
Rupanya lebih 10tahun buat kami tertunggu-tunggu next film baru mengenainya. Sambungan katanya.....eheheheh
...
Secara perhatian sayalah!!!
...
Jumanji 2017 masih tetap menceritakan sekelompok remaja yang masuk ke dalam dunia permainan bernama Jumanji. Mereka saling bekerja sama dalam satu team untuk menyelesaikan permainan agar dapat kembali ke dunia nyata tanpa ada yang terkorban. Rasa tegang bertambah, mengingat nyawa yang menjadi taruhan didalam permainan ini jika tidak nyawa akan melayang diatas kesalahan mereka sendiri
...
Woi!!!  Bestnya kali perjalanan cerita umpama kita tengah main game memang nampak real... Ada juga sampai ketawa hampir pecah perut😆😆😆😆
Kelakar gila...
Tapi dalam masa yang sama ada mesej yang cuba ingin disampaikan sebenarnya kepada penonton

"KERJASAMA SATU PASUKAN DAN SIKAP KEPERCAYAAN"

Jika tidak satu nyawa akan hilang.
..
Setiap point atau pun aksi tertentu. Lakonan
THE ROCK,
kau tahulah kalau dia bawa watak macamanakan memang impact luar biasalah dalam movie tersebut.
...
"
Pemilihan aktor Dwayne ‘The Rock’ Johnson sebagai pemeran utama menjadi nilai tambah. Sebab aktor jaguh super hero ini menambah daya tarik Jumanji sebagai film bergenre action adventure "

Namun secara keseluruhan, yang menjadi daya tarik utama film Jumanji 2017 adalah aspek komedi yang sangat kental. Interaksi dan percakapan antara karakter akan membuat penonton ketawa berdekah-dekah. Kami memberikan nilai 9 dari 10 untuk segi kualitas komedi sehingga film ini menjadi layak ditonton"
.

Hasil perhatian saya lah....  Just pendapat je

#iejafaiziah
#mfifrozenfood
Jom follow saya

Isnin, 11 Disember 2017

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua"

>> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon <<
..
Meletop semerbak baru ikan bakar dekat dapur sampai jiran Mak jemah dok tegur
"Masak apa tu jemah ooiii"
Semerbak baru sampai sini... Eheheh
..
Ginilah kalau jiran sebelah rumah baik sungguhkan.. Harini kita bagi dia esok pulak dia bagi dekat kita.
..
Alhamdulillah sejak jumpa rempah #makpon pes ikan bakar segala kesulitan dalam menyediakan jamuan atau hidangan makan untuk keluarga tersayang dapat diselesaikan dengan mudah..
Rasa rempah asli cukup rasa lagi memudahkan prosess perap ikan tersebut. Ikut kita nak masak atas apa betul tak...

Oklah 1pkt rempah #ikanbakarMakPon boleh buat banyak kali..  Tak habis simpan dalam peti sejuk..
Selesai masalah..

✔ Tak percaya
"CUBA DULU BARU TAHU"
"RASA DIA SAMPAI JILAT JARI TAU"

Ikan Bakar Mak Pon Muar
Contact 014-9114948 / 014-7991994
Klik----✔>>>

www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948

Mini Burger Akmal Bersama Bun Rainbow Resipi Ringkas & Berkhasiat

Revolusi Terkini Mini Burger Akmal Bersama Bun Comel Rainbow  adalah menu yang ringkas serta penuh berkhasiat. Ramai tertanya dekat mana ...