Catatan

Bisness: Sate kebab akmal Siap Bakar RM1 je

Imej
Diberikan kepercayaan penuh mereka yang benar-benar berminat untuk menyediakan hidangan luar biasa untuk majlis parti hari jadi anak atau majlis makan-makan pejabat
Menu hidangan luar biasa #SateKebabAkmal ianya benar-benar memikat hati mereka
Dengan rasa lazat dan luar biasa menjadikan menu hidangan ini cepat habis dan licin. Apa tu Sate Kebab Akmal"Sate kebab akmal Ayam sanggup menunggu giliran untuk dinikmati keenakkanya" Ayat SiIbu "Rasa Tanpa jemu pulak tu"3perasa yang berbeza.
🍢Pedas / Beryani / Lada HitamApa tu sate kebab akmal Ayam:-
💟 produk Muslim halal
💟 tiada msg/perwarna/bahan kimia
💟 halal
💟 80% isi Ayam 20% rempah tidak mengunakan organ dalaman ayam#satekababakmal menjadi penganti hotdog
Kepada anak-anak andaHubungi kami
0149114948 @ 077991994
Untuk tempahan awalMana nak order just klik in ⤵⤵⤵
www.wasap.my/600149114948

Bisness: Sate Kebab Akmal Makanan Sihat dan Hot Sale

Imej
HENTIKAN DENGAN MEMBERI MAKANAN YANG TIDAK SIHAT KEPADA ANAK ANDAAdakah Anda Gembira, Ceria Apabila dengan melihat ANAK anda SELERA MAKAN hingga
LICIN dan HABIS!!Cuba Bayangkan??Yang paling BEST ia boleh membuatkan anak anda SEMAKIN SAYANG kepada anda
dengan SATE KEBAB AKMAL dengan MINI BURGER AKMAL ianya mengantikan hidangan yang tidak sihat
kepada anak anda.sebabnya ....
√ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WASAPA TU SATE KEBAB AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btgPastikan Rumah anda mempunyi satu bungkus Sate Kebab Akmal
Mana nak Cari Jom terjah kami Link >www.wasap.my/600149114948******************************************************
Jom cipta peluang perniagaan kepada anda berminat dengan cara paling mudah sebenarnya.
Modal hanya serendah RM200 shj ada akan dapat pulang dengan lebih mudah dan cepat. #iejafaiz…

Bisness: Mini burger akmal Roti berwarna Rainbow

Imej
"Menyesal sungguh kalau tak cuba"Sebenarnya dalam era super duper extreme ramai kaum ibu khasnya mula tercari-cari satu product atau makanan yang dapat menjimatkan masa mereka bila didapur. Perkara ini memang saya sendiri tidak nafikan lagi sebab apa!!
Saya sendiri turut Serta buat perkara yang sama.. Dahlah Nak Cepat..... Lepas tu nak yang sedap pulak tu!! Oklah... Sebenarnya saya nak recommend satu product ini...  Pernah dengar tak!! SATE KEBAB AKMAL ???
Mesti pernahkan so sekarang ini dia ada keluarkan satu product terbaru. Tau... Ianya Memang betul membantu siibu bila didapur... So tak adalah istilah termenung didepan pintu petisejuk baik dipagi hari ataupun di malam hari ahahahaahApa tu!!!  Agaknya ya.. Si BURGER MINI SICOMEL @ MINI BURGER KEBAB - SIHAT, COMEL, CERIA Untuk sikecilHalal buatan bumiputra
2 perasa pedas / lada hitam
1pkt ada 25biji
Siap ada mini roti lagi
1pkt ada 10biji nak yg rainbow pun ada penuh coloufull gituOklah terjah kami
0149114948/0177991994

Bisness dari rumah : Mini Burger Akmal Rambo Comel

Imej
"Berjinak dengan 15pkt pada permulaan hampir tidak percaya tidak sampai 1hari je stock dah licin dah"
Bila anak mula nak cuba merasa kesedapan Mini Burger Akmal yang berperasa Pedas @ Lada Hitam ianya meenjadi suatu kelainan luar biasa sebenarnya dalam hidangan pagi atau minum petang anda..
Sebabnya..... Ianya bukan Burger biasa yang dijual ditepi jalan..
Tapi..
Ianya Burger Mini yang Comel Lembut Gebu serta rasa tidak Muak bila memakannya. 2 kali gigit dah habis....
Tidak percaya.. Anda boleh cuba packet promo kami
20 biji roti,
1pkt 25pcs plat burger akmal pedas @ lada hitam boleh pilih nak mana dengan
harga RM30shj
Siap dengan penghantaran gitu bagi tahu mana lokasi anda. Tapi kalau anda benar-benar berminat untuk menjadi sebahagian jalinan niaga #SateKebabAkmal boleh roget kami terus Hubungi kami 014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki

Bisness: Best Keropok Lekor Cheesse Lava delicious

Imej
Kembali memenuhi ruang lega Peti sejuk Ajaib Kedai kami setelah lebih 5bulan berehat akhirnya ia kembali lagi.. Revolusi terkini keropok Lekor Cheesse Lava meleleh dengan memberi nikmat luar biasa kepada anda. Dengan bentuk bebola serta didalam terkandung Cheesse bila digoreng dengan kawalan api yang sederhana mampu membuat Cheesse akan cair didalam tekak anda. Bagi mereka berminat untuk BerNiaga boleh hubungi kamiMin order 15pkt akan dapat harga best dari kami
1pkt rm13 ada 25biji siap sos harga borongBoleh hubungi kami 014-9114948/017-7991994
Cod turut disediakan

Sate kebab akmal dan mini burger comel masuk Singapore

Imej
Warga Singapore mula mencari Sate Kebab Akmal dengan Mini Burger Akmal keluaran 100% Muslim sebenarnya. Tak sangka dalam mencuba ianya betul memikat hati sekecil katanya.  Dah sedap lembut serta comel-comel pulak tu.. Bagi mereka yang benar-benar ingin memcuba boleh terus hubungi kami
014-9114948 (ieja)  / 0177991994 (mazuki

Mini burger sate kebab akmal roti berwarna.

Imej
Bismillah....
Selamat membaca sahabat alam maya tercinta..
Lama rasanya tidak ada kesempatan untuk update cerita apa yang sedang saya lakukan betul tak??
Harini saya nak cerita satu product keluaran #satekebabakmal terbaru Rasanya dah masuk lebih 1/2tahun dipasaran malaysia, Tapi masih ramai yang belum kenal product tersebut> Mini burger kebab didatangkan 2perasa yang hebat #Pedas & #Ladahitam > 2Jenis Roti yang bergitu comel sebesar tapak tangan anak gitu -Tidak berwarna dgn berwarna Rambo gitu cahaya pelangi katanya.. Cantik, gebu, comel, lembut je.Harga dia macamana pulak
√ Mini burger ada 25biji harga rm16
√ Roti Mini Burger ada 10biji harga rm7Bagaimana kalau nak buat niaga mini burger akmal ini?
Mudah je beli min 15pkt boleh campur dengan modal rm195 sahaja.. Mana nak cari?
Contact saya 0149114948 / 0177991994 untuk tempahan
Bagitahu nama anda dan juga lokasi anda kepada kami.