Catatan

Pelaburan dalam Dunia Marketing Facebook Terkini

Imej
Mencari kaedah luar biasa dalam dunia marketing facebook memerlukan sifu @ TokGuru yang benar-benar pakar dalam dunia marketing mengikut perubahan semasa.
Belajar mencari mentor, belajar mendalami bidang yang benar-benar anda ceburi bukan hanya tunggu dan lihat sahaja.
Ramai yang tertanya macamana nak buat?
Macamana nak cari?Alhamdulillah melangkah setapak kehadapan saya benar-benar ingin melakukan tanpa melihat kebelakangan lagi, Biarlah mereka yang ingin berkata-kata, saya sebenarnya yang ingin mencari kejayaan tersebut dan saya nak ianya bermula dari diri sayaDalam proses membina serta memperbaiki matlamat dalam membina jaringan perniagaan ilmu sangat penting, dan ramai tidak melihat perkara ini
Serta masih duduk ditahap lama. Percaya dan lihat sendiri.. Insayaallah jika kita berani mengambil peluang tersebut pastinya hala tuju akan ada pada kita.
Serta kita nampak semakin jelas.. Percayalah kalau anda tidak melakukan perubahan tersebut anda akan rugiLihatlah perjalanan kami Sem…

Sate Kebab Mini Burger Akmal : Pontensi jualan luar biasa Bisness Dari Rumah

Imej
Mengenalpasti target dan sasaran adalah sebab utama kenapa produk ini sangat laku keras!!!
Antara feedback daripada Agen dan juga Pemborong rata-rata produk ini tidak duduk terlalu lama didalam peti beku asal dihebahkan hanya didalam group waspp atau rakan terdekat pastinya sambutan hangat luar biasa diberikan oleh mereka.
Mula-mula memang mereka cuba lepas dah rasa mesti mereka nak lagi.Kenapa mesti sate kebab akmal atau mini burger akmal.
- Product halal dan buatan bumiputra muslim
- Dah lebih 5tahun bertapak dimalaysia
- 100% Tiada bahan terlarang
- 100% Tidak guna organ dalaman ayam
- 100% mengunakan ayamKenapa Wajib Cuba RASA!!! >> Sate kebab Akmal ada 3 jenis perasa
~ Pedas /beryani /Lada Hitam
~ 1pkt ada 20btg
Harga 1pkt rm17 (ianya tertaluk kepada promosi) >> Mini burger akmal ada 2jenis perasa
~ Pedas /Lada hitam
~ 1pkt ada 25biji
Harga 1pkt rm17 (ianya tertakluk kepada promosi) >> Mini Bun Roti burger ada 2jenis Roti
~ Bun Plain / Bun rainbow
~ 1pkt ada …

Keropok Lekor Cheese Meleleh Sedap Sangat

Imej
Keropok lekor Cheese Meleleh??  Sedap ke??  Rupanya beliau baru 1st time jumpa product ini.
Product lekor cheese yang didatang Khas daripada PANTAI TIMUR benar mendapatkan sambutan hangat daripada orang selatan... Dan juga orang Singapore. Yang bestnya
Mereka tidak pernah merasa product ini dan ingin mencubanya.. Kenapa mesti cuba?
Anda mesti pernah makan Pizza HUT kan!!! mesti punya...
Bila makan masa panas mesti best kan... Main tarik-tarik cheese tu kadang kala sampai taknak putus dibuatnya..
Bergitulah makan lekor cheese..  Siap boleh main tarik-tarik lagi.. Sedapnya kalau cecah sos dia... Wau!!!  Betul-betul rasa macam dekat pantai timur tau.. Oklah kalau anda seorang yang benar-benar berminat untuk beli secara borong
Boleh waspp atau sms dekat no tel ini
0149114948 Puan ieja
0177991994 EN mazuki

BISNESS: SATAY IKAN TERENGGANU ORIGINAL!! PEMBEKAL PEMBORONG FREE SOS

Imej
BISNESS : MODAL KECIL PULANGAN BERGANDA-GANDA APA TU?

Konsep bisness makanan paling mudah menembusi pasaran dulu, kini dan akan datang
sebab ianya adalah makanan yang tidak jemu dimakan dan hanya akan jumpa DIPANTAI TIMUR sahaja.
..
Wah apa tu...
Locking atau pun SATAY IKAN product seakan Keropok Lekor atau Keropok Ikan
yang unitnya SOS MERAH ada 2 jenis PEDAS atau MANIS
Uniknya ianya dibakar di atas api Macam orang bakar satay daging atau ayam tu...
Memang membuatkan ramai pelancong luar ingin mencubanya..

Cuba tengok gambar in... Sedap tak??


Sejak cuba menjinak-jinak berniaga Satay Ikan Terengganu
tak sangka ramai betul yang mencarinya..
Konsep kembalikan zaman berniaga menggunakan motor katanya..Tapi kami tidak buat macam tu sebab kami ada kedai ehehehhe

Saya nak bagitahu Bagi yang benar-benar berminat untuk berniaga product ini kena betul faham konsep niaga dengan betul,
Kena faham macamana untuk mulakan perniagaan tersebut,Target dan juga sasaran pelanganna

wah ada jual Borong ke…

Bisness: Sate Kebab Akmal Johor Pembekal Pemborong

Imej
SATE KEBAB AKMAL:  SAYANGI KEHIDUPAN ANDA! PEMBESARAN ANAK TANPA BAHAN PENGAWET
Sungguhnya kami sangat Faham Kesibukan IBUBAPA berkerjaya pada zaman ini!!
Anda atau saya juga adalah salah seorang ibu bapa kepada anak kecil dirumah
dengan kesibukan kerjaya demi menyara keluarga!!
Tanpa kita sedar yang kita kurang peka dengan makanan berkhasiat untuk mereka seharian...
..
Apa kata Saya Bantu..
..

Macamana tu agaknya!! ...
Ok saya kenalkan satu product yang paling super delicious...
yang pastinya membuka selera anak anda dengan kelazatan luar biasa
...
apa tu!!.. Macam Sedap je bunyinya...
..
SATE KEBAB AKMAL SERTA MINI BURGER AKMAL...
Terkandung bahan apa agaknya... √ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WAS APA TU SATE KEBAB AKMAL ..
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btg Kalau MINI BURGER AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 2 PERASA ( PEDAS &a…

Bisness: Sate kebab akmal Siap Bakar RM1 je

Imej
Diberikan kepercayaan penuh mereka yang benar-benar berminat untuk menyediakan hidangan luar biasa untuk majlis parti hari jadi anak atau majlis makan-makan pejabat
Menu hidangan luar biasa #SateKebabAkmal ianya benar-benar memikat hati mereka
Dengan rasa lazat dan luar biasa menjadikan menu hidangan ini cepat habis dan licin. Apa tu Sate Kebab Akmal"Sate kebab akmal Ayam sanggup menunggu giliran untuk dinikmati keenakkanya" Ayat SiIbu "Rasa Tanpa jemu pulak tu"3perasa yang berbeza.
🍢Pedas / Beryani / Lada HitamApa tu sate kebab akmal Ayam:-
💟 produk Muslim halal
💟 tiada msg/perwarna/bahan kimia
💟 halal
💟 80% isi Ayam 20% rempah tidak mengunakan organ dalaman ayam#satekababakmal menjadi penganti hotdog
Kepada anak-anak andaHubungi kami
0149114948 @ 077991994
Untuk tempahan awalMana nak order just klik in ⤵⤵⤵
www.wasap.my/600149114948

Bisness Sate kebab mini burger akmal : Bestnya sampai Masuk Kanival Sekolah Tau!!

Imej
Bisness ini bermula bila mula berjinak niaga dikanival koperasi sekolah..

Woi...jom Baca

Hasrat hati untuk berniaga suka-suka dihari usahawan disekolah bertukar seronok apabila barang yang diniagakan licin serta merta...
Bila ada yang bertanya "Kat mana kau beli roti-roti comel ini...menarik betul anak tekak budak2 ini"
Disitu dia mula percaya "kalau buat bisness sampingan di bagus juga eh!!"

Mula merisik bagaimana menjadi Agen
Mudah saja modal permulaan serendah RM195 saja dengan 15pkt pilihan antara Sate kebab akmal atau Mini burger akmal dengan jenis rasanya

Sebenarnya kalau mereka sudah mula percaya pada diri mereka sendiri boleh berniaga atau tidak..