Isnin, 11 Disember 2017

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua"

>> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon <<
..
Meletop semerbak baru ikan bakar dekat dapur sampai jiran Mak jemah dok tegur
"Masak apa tu jemah ooiii"
Semerbak baru sampai sini... Eheheh
..
Ginilah kalau jiran sebelah rumah baik sungguhkan.. Harini kita bagi dia esok pulak dia bagi dekat kita.
..
Alhamdulillah sejak jumpa rempah #makpon pes ikan bakar segala kesulitan dalam menyediakan jamuan atau hidangan makan untuk keluarga tersayang dapat diselesaikan dengan mudah..
Rasa rempah asli cukup rasa lagi memudahkan prosess perap ikan tersebut. Ikut kita nak masak atas apa betul tak...

Oklah 1pkt rempah #ikanbakarMakPon boleh buat banyak kali..  Tak habis simpan dalam peti sejuk..
Selesai masalah..

✔ Tak percaya
"CUBA DULU BARU TAHU"
"RASA DIA SAMPAI JILAT JARI TAU"

Ikan Bakar Mak Pon Muar
Contact 014-9114948 / 014-7991994
Klik----✔>>>

www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948

Jumaat, 8 Disember 2017

Burger Comel Menjadi pengemar sipembuat Roti.

"Versi ROTI buat hidangan Pagi anda Semakin SIHAT"
....
Sipembuat Roti mula Nampak peluang Ini sebenarnya Kedainya bukan hanya menjual jenis Frozen sahaja malah jenis Roti frozen pun dia turut dijualnya..
..
...
Niat untuk membesarkan perniagaan telah diambik kira oleh beliau. Bila nampak segala masalah yang boleh diselesaikan hanya masa 3-5minit sahaja bila menyediakan sesuatu hidangan yang benar-benar menarik perhatian insan tercinta anak-anak dan juga suami.
..
Bila siIbu yang berkerjaya sibuk dengan kerja kadangkala kurang ambil perhatian dalam hal ini. Siayah haruslan membantu siIbu dalam penyediakan hidangan yang sihat untuk anak mereka seharian.

"Makanan yang sihat bermula dari rumah"

sejak berjumpa dengan sate kebab akmal dengan
Mini burger akmal modal taklah mahal mana pun menu sikecil serendah RM1 je...
berbanding makan dekat luar betul tak!!
Dahlah berkhasiat serta benar-benar mengikut citarasa sikecil membuatkan hati Siibu atau ayah benar-benar berpuas hati bila melihat makanan yang dihidang habis hingga licin...

kalau kauorg tidak percaya boleh google tengok sendiri kehebatan produk ini.. ramai dah mencubanya hasilnya
anak suka gila!!!!

jom terjah kami untuk promo Testing hebat
0149114948/ 0177991994

#bisniesson9 #satekebabakmal #jalinanniaga

Selasa, 21 November 2017

Rencah Bila Berniaga Perlu Bersaing Dengan Sihat Terkini 2018

Dunia perniagaan banyak memberi peluang kepada mereka yang benar-benar ingin mengubah taraf kehidupan mereka keperingkat selesa dimata masyarakat sekitar dalam masa sama kos sara hidup mula meningkat dari masa ke semasa.
Bagi kehidupan yang bekerjaya ramai diantara mereka mula beralih arah untuk membuat perubahan dalam mencuburi dalam dunia bisnes. Bergitu juga kami walaupun masih mempunyi kerjaya kami gagahkan diri mencuburi dunia perniagaan bermula pada tahun 2009 lagi dengan membuat jualan produk kesihatan sekarang kami sudah beralih arah kepada produk makanan.

Sambutan memang luar biasa apa yang kami jangka ianya memang memberi impact luar biasa kepada kita.

Jom baca dalam blog kami apa yang kami lakukan

Jumaat, 17 November 2017

Pelaburan dalam Dunia Marketing Facebook Terkini

Mencari kaedah luar biasa dalam dunia marketing facebook memerlukan sifu @ TokGuru yang benar-benar pakar dalam dunia marketing mengikut perubahan semasa.
Belajar mencari mentor, belajar mendalami bidang yang benar-benar anda ceburi bukan hanya tunggu dan lihat sahaja.
Ramai yang tertanya macamana nak buat?
Macamana nak cari?

Alhamdulillah melangkah setapak kehadapan saya benar-benar ingin melakukan tanpa melihat kebelakangan lagi, Biarlah mereka yang ingin berkata-kata, saya sebenarnya yang ingin mencari kejayaan tersebut dan saya nak ianya bermula dari diri saya

Dalam proses membina serta memperbaiki matlamat dalam membina jaringan perniagaan ilmu sangat penting, dan ramai tidak melihat perkara ini
Serta masih duduk ditahap lama. Percaya dan lihat sendiri..

Insayaallah jika kita berani mengambil peluang tersebut pastinya hala tuju akan ada pada kita.
Serta kita nampak semakin jelas..

Percayalah kalau anda tidak melakukan perubahan tersebut anda akan rugi

Lihatlah perjalanan kami

Seminar Advance Roket Bisness
Bersama Najib asaddok and Team Momentum internet

Selasa, 7 November 2017

Sate Kebab Mini Burger Akmal : Pontensi jualan luar biasa Bisness Dari Rumah

Mengenalpasti target dan sasaran adalah sebab utama kenapa produk ini sangat laku keras!!!
Antara feedback daripada Agen dan juga Pemborong rata-rata produk ini tidak duduk terlalu lama didalam peti beku asal dihebahkan hanya didalam group waspp atau rakan terdekat pastinya sambutan hangat luar biasa diberikan oleh mereka.
Mula-mula memang mereka cuba lepas dah rasa mesti mereka nak lagi.

Kenapa mesti sate kebab akmal atau mini burger akmal.
- Product halal dan buatan bumiputra muslim
- Dah lebih 5tahun bertapak dimalaysia
- 100% Tiada bahan terlarang
- 100% Tidak guna organ dalaman ayam
- 100% mengunakan ayam

Kenapa Wajib Cuba RASA!!!

>> Sate kebab Akmal ada 3 jenis perasa
~ Pedas /beryani /Lada Hitam
~ 1pkt ada 20btg
Harga 1pkt rm17 (ianya tertaluk kepada promosi)

>> Mini burger akmal ada 2jenis perasa
~ Pedas /Lada hitam
~ 1pkt ada 25biji
Harga 1pkt rm17 (ianya tertakluk kepada promosi)

>> Mini Bun Roti burger ada 2jenis Roti
~ Bun Plain / Bun rainbow
~ 1pkt ada 10biji
Harga rm30 (1set mini burger 20biji/patie 25biji)

Mana nak cari kami
Hanya waspp saya 014-9114948

Selasa, 24 Oktober 2017

Keropok Lekor Cheese Meleleh Sedap Sangat

Keropok lekor Cheese Meleleh??  Sedap ke??  Rupanya beliau baru 1st time jumpa product ini.
Product lekor cheese yang didatang Khas daripada PANTAI TIMUR benar mendapatkan sambutan hangat daripada orang selatan... Dan juga orang Singapore. Yang bestnya
Mereka tidak pernah merasa product ini dan ingin mencubanya..

Kenapa mesti cuba?
Anda mesti pernah makan Pizza HUT kan!!! mesti punya...
Bila makan masa panas mesti best kan... Main tarik-tarik cheese tu kadang kala sampai taknak putus dibuatnya..
Bergitulah makan lekor cheese..  Siap boleh main tarik-tarik lagi.. Sedapnya kalau cecah sos dia... Wau!!!  Betul-betul rasa macam dekat pantai timur tau..

Oklah kalau anda seorang yang benar-benar berminat untuk beli secara borong
Boleh waspp atau sms dekat no tel ini
0149114948 Puan ieja
0177991994 EN mazuki

Rabu, 4 Oktober 2017

BISNESS: SATAY IKAN TERENGGANU ORIGINAL!! PEMBEKAL PEMBORONG FREE SOS

BISNESS : MODAL KECIL PULANGAN BERGANDA-GANDA APA TU?

Konsep bisness makanan paling mudah menembusi pasaran dulu, kini dan akan datang
sebab ianya adalah makanan yang tidak jemu dimakan dan hanya akan jumpa DIPANTAI TIMUR sahaja.
..
Wah apa tu...
Locking atau pun SATAY IKAN product seakan Keropok Lekor atau Keropok Ikan
yang unitnya SOS MERAH ada 2 jenis PEDAS atau MANIS
Uniknya ianya dibakar di atas api Macam orang bakar satay daging atau ayam tu...
Memang membuatkan ramai pelancong luar ingin mencubanya..

Cuba tengok gambar in... Sedap tak??


Sejak cuba menjinak-jinak berniaga Satay Ikan Terengganu
tak sangka ramai betul yang mencarinya..
Konsep kembalikan zaman berniaga menggunakan motor katanya..Tapi kami tidak buat macam tu sebab kami ada kedai ehehehhe

Saya nak bagitahu Bagi yang benar-benar berminat untuk berniaga product ini kena betul faham konsep niaga dengan betul,
Kena faham macamana untuk mulakan perniagaan tersebut,Target dan juga sasaran pelanganna

wah ada jual Borong ke?
Yes memang ada min order mesti 1000btg ke atas modal hanya RM220 siap dengan free sos manis dan juga pedas
Jika bawa 200 btg harga RM 23 untuk 100btg
Cas COD akan dikenakan mengikut kawasan juga..

Macamana nak Order kan
> Waspp atau sms " Saya Nak satay IKan" Nama anda dan juga Lokasi
ke 014-9114948/017-7991994

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua" >> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon << .. Meletop semerbak ...