Shop Online Kami

Jom Shopping ON9, Kami dropship kepada anda Tanpa perlu anda datang kepada kami. Free Info untuk anda hubungi kami 014-9114948 / 017-7991994

Selasa, 15 Ogos 2017

Bisness dari rumah : Mini Burger Akmal Rambo Comel

"Berjinak dengan 15pkt pada permulaan hampir tidak percaya tidak sampai 1hari je stock dah licin dah"
Bila anak mula nak cuba merasa kesedapan Mini Burger Akmal yang berperasa Pedas @ Lada Hitam ianya meenjadi suatu kelainan luar biasa sebenarnya dalam hidangan pagi atau minum petang anda..
Sebabnya.....

Ianya bukan Burger biasa yang dijual ditepi jalan..
Tapi..
Ianya Burger Mini yang Comel Lembut Gebu serta rasa tidak Muak bila memakannya. 2 kali gigit dah habis....
Tidak percaya..

Anda boleh cuba packet promo kami
20 biji roti,
1pkt 25pcs plat burger akmal pedas @ lada hitam boleh pilih nak mana dengan
harga RM30shj
Siap dengan penghantaran gitu bagi tahu mana lokasi anda.

Tapi kalau anda benar-benar berminat untuk menjadi sebahagian jalinan niaga #SateKebabAkmal boleh roget kami terus

Hubungi kami 014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki

Bisness: Best Keropok Lekor Cheesse Lava delicious

Kembali memenuhi ruang lega Peti sejuk Ajaib Kedai kami setelah lebih 5bulan berehat akhirnya ia kembali lagi..

Revolusi terkini keropok Lekor Cheesse Lava meleleh dengan memberi nikmat luar biasa kepada anda.

Dengan bentuk bebola serta didalam terkandung Cheesse bila digoreng dengan kawalan api yang sederhana mampu membuat Cheesse akan cair didalam tekak anda.

Bagi mereka berminat untuk BerNiaga boleh hubungi kami

Min order 10pkt akan dapat harga best dari kami
1pkt rm16 ada 25biji siap sos

Boleh hubungi kami 014-9114948/017-7991994
Cod turut disediakan

Khamis, 3 Ogos 2017

Sate kebab akmal dan mini burger comel masuk Singapore

Warga Singapore mula mencari Sate Kebab Akmal dengan Mini Burger Akmal keluaran 100% Muslim sebenarnya. Tak sangka dalam mencuba ianya betul memikat hati sekecil katanya.  Dah sedap lembut serta comel-comel pulak tu..

Bagi mereka yang benar-benar ingin memcuba boleh terus hubungi kami
014-9114948 (ieja)  / 0177991994 (mazuki

Khamis, 27 Julai 2017

Mini burger sate kebab akmal roti berwarna.

Bismillah....
Selamat membaca sahabat alam maya tercinta..
Lama rasanya tidak ada kesempatan untuk update cerita apa yang sedang saya lakukan betul tak??
Harini saya nak cerita satu product keluaran #satekebabakmal terbaru Rasanya dah masuk lebih 1/2tahun dipasaran malaysia, Tapi masih ramai yang belum kenal product tersebut

> Mini burger kebab didatangkan 2perasa yang hebat #Pedas & #Ladahitam

> 2Jenis Roti yang bergitu comel sebesar tapak tangan anak gitu -Tidak berwarna dgn berwarna Rambo gitu cahaya pelangi katanya.. Cantik, gebu, comel, lembut je.

Harga dia macamana pulak
√ Mini burger ada 25biji harga rm16
√ Roti Mini Burger ada 10biji harga rm7

Bagaimana kalau nak buat niaga mini burger akmal ini?
Mudah je beli min 15pkt boleh campur dengan modal rm195 sahaja..

Mana nak cari?
Contact saya 0149114948 / 0177991994 untuk tempahan
Bagitahu nama anda dan juga lokasi anda kepada kami.

Ahad, 12 Mac 2017

Bisness satay ikan johor

Masih lagi buat bisness ini,  masih lagi supply kepada mereka yang berminat untuk berniaga satay ikan. Jangan risau stock masih banyak cuma anda kena bagitahu kami awal je almaklumlah susah nak dapat kan... Dahlah product daripada pantai timur jadi kenalah order lebih awal..

Kenapa mesti satay ikan??
100% rasa ikan
Asal daripada pantai timur terengganu
Siap dengan sos
Nak masak pun mudah, boleh bakar boleh goreng... Ikut customer tu
Nak lagi best bakar lah..

Nak lagi best kalau hidang kat kekawan saudara mara kenalkan product warisan daripada pantai timur diorang kadang tak jumpa benda in..
Nak buat majlis pun boleh makan pun boleh laju je habis.



#sayajualborong
#superdelicious #hotsale #terlajaklaris
Puas makan dan tidak jemu..

Blh Cuba siapa Yang berminat...
Boleh terus contact/whatspp kami terus
📞0149114948/0189614948/0177991994

#mylife #mystory #doasaya #iejafaiziah #dropship #bisness
http://iejafaiziah.blogspot.my

Jumaat, 30 Disember 2016

Perjalanan kehidupan 2016

Teka teki cerita kehidupan sepanjang perjalanaan pada tahun 2016, Penuh dengan pelbagai jenis lakaran cerita baik suka dan duka..
Alhamdulliah pelbagai versi sebenarnya apapun beberapa lakaran telah saya capai daripada 10..lakaran hanya 4 sahaja tidak dapat saya capai dengan jayanya.. Insayaallah akan saya capai pada tahun 2017...mudahaan ianya dapat menjadi sebuah kejayaan yang penuh makna dalam kehidupan saya.. Seterusnya...

Isnin, 10 Oktober 2016

Suka-Suka Berniaga SATE KEBAB AKMAL SEKOLAH

Bersantai-santai kadang kala ianya boleh mendatangkan hasil sebenarnya.
Bila dah mula mesti akan susah nak berhenti betul tak??
Bergitulah Penangan menjual #satekebabakmal ramai tak menyangka 
dengan rasa sedap superdelicious ianya akan memastikan customer tu 
datang mencari sipenjualnya dengan rasa "pastinya membangkit rasa 
ingin cuba lagi" akan timbul pada diri customer tu sendiri.

Sedikit coretan mengenai SATE KEBAB AKMAL Perasa AYAM
> ianya didatangkan dengan 3 jenis perasa
  1. PEDAS
  2. BERYANI
  3. LADA HITAM
>  1Pekat ada 20 btg 

Harga pengenalan 1pkt RM16 
Harga promosi 3pkt RM45
**Tidak termasuk Kos penghantaran**

Mungkin ada yang berminat Untuk cari duit tepi betul tak??
Jom terus whatspp saya 0149114948/0177991994
saya sedia melayan anda