Shop Online Kami

Jom Shopping ON9, Kami dropship kepada anda Tanpa perlu anda datang kepada kami. Free Info untuk anda hubungi kami 014-9114948 / 017-7991994

Khamis, 24 Julai 2014

Hari lebaran Hari mulia free bisness on9

Salam lebaran untuk semua rakan dropship home bisness.

Pelbagai aneka pilihan akan menjadi pilihan anda baik untuk hiasan rumah mahupun pakaian sampai ada juga yang pening nak pilih. kalau tak jumpa yang murah selagi tu terus mencari betul tak? ehehehh...biasalah wanita betul tak??

Harini admin daripada pasir gudang sampai ke nusajaya johor terus kesenai kerjanya apa gi Dropship Ejen punya barang ......

Alhamdulillah order ejen dropship memang tak menang tangan dibuatnya admin tahu usaha gigih mereka dalam buat promosi produk walaupun tinggal berapa hari nak raya gitu. 

Berikut adalah berapa jenis pilihan berserta komisen bagi Ejen dropship jika anda ada membuat jualan bagi produk MIRACLE daripada 10ml hingga 60ml.



Miracle Refreshing Spray (MRS) mempunyai 3 jenis haruman iaitu elegant (lembut), sweet (manis) dan lovely (rose).  Ia merupakan penyelesaian terbaik untuk wanita dan lelaki yang mempunyai masalah kulit kepala, keguguran rambut, kelemumur, pening, stress dan migrain. Selain itu ia membantu anak-anak dari kembong, mengurangkan selsema dan asma malah bertindak menyegarkan diri dengan haruman dan campuran mint di dalamnya. Pendek kata ia memang `miracle' kerana membantu menyelesaikan sebahagian dari masalah-masalah yang dihadapi



Senarai Ejen Mrs kami

Stokis / Ejen

kulai jaya

Ejen dropship

Pasir gudang


 ------------------------------------------------------------------------
Pengedar dan Agent serta Dropship amat diperlukan
Free info serta ilmu utk berniaga yg hebat
call/sms/whaspp/wechat kami
014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki

Isnin, 14 Julai 2014

Faktor Jeragat cara selesaikan

Jeragat rawat guna sabun marine essence


Semakin menjadi satu perkara harus bagi setiap wanita untuk tampil anggun cantik gebu dan menawan dimata suami keluarga mahupun rakan-rakan. Ramai dikalangan mereka semakin berani mengunakan produk tanpa berfikir kesan baik tau buruk pada kulit wajah atau badan. untuk maklumat semua system tubuh kita mengandungi system PH yang berbeza-beza. Perkara ini telah dikongsikan banyak kali boleh pakar kecantikan dimedia sosial mahupun di surat akbar atau majalah kecantikan.

Kami ingin berkongsi satu produk yang semakin popular sekarang ini iaitu 
SABUN AJAIB a.k.a SABUN MARINA ESSENCE  sejak akhir ini permintaan sabun ajaib ini menjadi semakin tinggi ramai yang mengunakan betul rasa puas hati bukan setakat diri sahaja malah keluarga.



Disini saya ingin kongsikan lebih lanjut berkaitan dengan sabun ajaib tu.
Apa yang dikatakan mujarab tu

>>>> Antara bahan yang digunakan
  • Soap free
  •  Paraben free
  •  SLES free
  • Anti bacterial
  • Anti oxidant
 >>>> Jom kita selesaikan masalah anda semua.

> Jerawat 
> Jeragat
> Jerawat belakang badan
> Ruam
> Kulit Sensitif
> Ekzema
> Ketiak,celah peha, leher, kawasan celah-celah yang gelap
> Ruam
> Masalah kulit
> Tumit kaki merekah 
> Hilangkan bau badan
> Leher berkerak
> Strechmark lepas bersalin
> Aromaterapi 

  

------------------------------------------------------------------------
Pengedar dan Agent serta Dropship amat diperlukan
Free info serta ilmu utk berniaga yg hebat
call/sms/whaspp/wechat kami
014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki



Ahad, 13 Julai 2014

Harga murah Gila Shampoo Marine Essence

Syampu yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan pheno SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.


ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT
Kelemumur
Kulit kepala berminyak
Kulit kepala berkudis
Rambut Gugur
Rambut Kusut
Kutu
Rambut berbau bagi wanita bertudung

 
KELEBIHAN MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO
Menyegarkan kulit kepala
Menghalang kelumumur
Menghalang kegatalan kulit kepala
Menghilangkan kudis/ jerawat kepala
Menyihatkan rambut
Menghilangkan sakit kepala
Membantu merawat stress dan kepenatan
Menyuburkan dan melembutkan rambut
Menghalang rambut gugur.

 Produk ini tanpa kandungan sabun, paraben & SLES. Anti oksidan dan anti bakteria. Sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat.

Yang paling best tentang shampoo ni ialah baunya yang WANGI dan berangin serta lembut.
 

------------------------------------------------------------------------
Pengedar dan Agent serta Dropship amat diperlukan
Free info serta ilmu utk berniaga yg hebat
call/sms/whaspp/wechat kami
014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki
 

Ahad, 6 Julai 2014

Sabun Ajaib a.k.a Sabun Marina Essence

Rawatan Badan atau muka yang paling murah, pelbagai cara anda boleh lakukan dengan sabun ajaib ini. Ada setengah pelangan cakap ianya sabun hijau ada juga cakap sabun marina essence. Banyak testmonie yang telah berjaya mengunakan sabun in. mungkin ada tidak percaya apakata baca habis baru anda percaya.

Sabun Ajaib a.k.a Sabun Marina Essence

Kami Bantu anda atasi masalah berikut :--->>
@ Gelap pada bahagian Ketiak,Lutut,Leher dan Celah Peha
@ Ekzema tidak usia kanak2 juga boleh guna
@ Allergic tidak kira jenis kulit
@ Gatal-Gatal satu badan
@ Ketiak Berbau teramat sangat
@ Jerawat teruk pada wajah dan badan
@ Kulit muka kusam tidak bermaya
@ Kudis / Kayap satu badan
@ Kurap / Panau / Berdaki
@ Matikan Hama yang lekat pada kulit

dan lain-lain lagi kegunaan yang diselesaikan oleh Sabun Ajaib ini.

isi kandungan
# Extrak The Pu-Erh
# Vitamin E
# Aloevera
# Minyak Tea-Tree
# Garam Buluh

Kelebihan / kebaikan ThorBaik !!!
** Tidak Mengeringkan Kulit
** Pelembap yang Terbaik Pd Kulit
** Kaya Dengan Mineral
** Anti Oksidan
** Anti Allergic
** Anti Bakteria
** Memperbaharui Sel Kulit
** Mencerahkan Pigment Kulit wajah / Badan
** Menghapuskan Radikal Bebas pada badan.





Tak sabar rasernye nk cuba !!!
Rasa mcm nak pakai je Sabun Ajaib tu sekarang juga !!!
Please PM kami dulu ke pages atau Sms/call/waspp utk fast result!!
EJEN DIPERLUKAN!!
FREE TRAINING & ONLINE MARKETING COACHING !!!
Pm/sms/whatsapp/wechat :-
014-9114948 (Ieja)
017-7991994 (Juki)

Free Bisness Dropship Santai kat Rumah

Free bisness dropship atau online hanya duduk rumah sambil update sikit dalam facebook/page sambil tu boleh tonton TV. Ramai yang terfikir nak buat macam itu tpi tidak tahu nak mulakan dengan bermula modal yang kecil ataupun tanpa modal langsung.

Apa peluang yang saya sediakan untuk anda. Anda hanya perlu muat turun info mengenai produk kami didalam wall/ facebook anda atau anda bercerita mengenai produk in
jika pembeli lebih drpd 5botol 
anda akan dpt komisyen geli-geli daripada kami
  •  Wooooiiiii geli betul bestkan
  • Ruginya peluang depan mata tu 
  • Gila kalau tolak tuah betul tak??
  • Siapa Cepat dia untung siapa lambat dia rugi!!

Jom roger saya untuk lebih lanjut 014-9114948 / 017-7991994

## Bila peluang dah ada jangan lepaskan sebab ramai lagi insan yang nak!!! :) 


Selasa, 1 Julai 2014

Iklan Produk Minyak Kelapa Dara Miracle Refreshing Spray


Miracle Muslimah Refreshing Spray merupakan produk yang berasaskan minyak kelapa dara (VCO) dan formula khas dari MARDI Serdang yang membantu anda yang mempunyai masalah :

1. Keguguran rambut
2. Kegatalan kulit kepala
3. Kelemumur
4. Sering sakit kepala & migrain
5. Rimas dan kurang selesa bila terlalu lama bertudung.

* Diiktiraf oleh MARDI bebas daripada bahan kimia 

Hanya serendah RM 9.90 sahaja untuk Trial Pack. Harga sebenar adalah RM14.90.

Khas untuk pembaca blog 
www.iejafaiziah.blogspot.com
Free Gift menanti anda dalam setiap pembelian packet kembar kami
Sah sehingga 10 Ogos 2014 sahaja. 
Agen (pengedar dan dropship) amat dialu-alukan, 

Hubungi saya untuk maklumat lanjut 
Faiziah 014-9114948
Mazuki 017-7991994
call/sms/waspp/wechat kami