Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2017

Keropok Lekor Cheese Meleleh Sedap Sangat

Imej
Keropok lekor Cheese Meleleh??  Sedap ke??  Rupanya beliau baru 1st time jumpa product ini.
Product lekor cheese yang didatang Khas daripada PANTAI TIMUR benar mendapatkan sambutan hangat daripada orang selatan... Dan juga orang Singapore. Yang bestnya
Mereka tidak pernah merasa product ini dan ingin mencubanya.. Kenapa mesti cuba?
Anda mesti pernah makan Pizza HUT kan!!! mesti punya...
Bila makan masa panas mesti best kan... Main tarik-tarik cheese tu kadang kala sampai taknak putus dibuatnya..
Bergitulah makan lekor cheese..  Siap boleh main tarik-tarik lagi.. Sedapnya kalau cecah sos dia... Wau!!!  Betul-betul rasa macam dekat pantai timur tau.. Oklah kalau anda seorang yang benar-benar berminat untuk beli secara borong
Boleh waspp atau sms dekat no tel ini
0149114948 Puan ieja
0177991994 EN mazuki

BISNESS: SATAY IKAN TERENGGANU ORIGINAL!! PEMBEKAL PEMBORONG FREE SOS

Imej
BISNESS : MODAL KECIL PULANGAN BERGANDA-GANDA APA TU?

Konsep bisness makanan paling mudah menembusi pasaran dulu, kini dan akan datang
sebab ianya adalah makanan yang tidak jemu dimakan dan hanya akan jumpa DIPANTAI TIMUR sahaja.
..
Wah apa tu...
Locking atau pun SATAY IKAN product seakan Keropok Lekor atau Keropok Ikan
yang unitnya SOS MERAH ada 2 jenis PEDAS atau MANIS
Uniknya ianya dibakar di atas api Macam orang bakar satay daging atau ayam tu...
Memang membuatkan ramai pelancong luar ingin mencubanya..

Cuba tengok gambar in... Sedap tak??


Sejak cuba menjinak-jinak berniaga Satay Ikan Terengganu
tak sangka ramai betul yang mencarinya..
Konsep kembalikan zaman berniaga menggunakan motor katanya..Tapi kami tidak buat macam tu sebab kami ada kedai ehehehhe

Saya nak bagitahu Bagi yang benar-benar berminat untuk berniaga product ini kena betul faham konsep niaga dengan betul,
Kena faham macamana untuk mulakan perniagaan tersebut,Target dan juga sasaran pelanganna

wah ada jual Borong ke…

Bisness: Sate Kebab Akmal Johor Pembekal Pemborong

Imej
SATE KEBAB AKMAL:  SAYANGI KEHIDUPAN ANDA! PEMBESARAN ANAK TANPA BAHAN PENGAWET
Sungguhnya kami sangat Faham Kesibukan IBUBAPA berkerjaya pada zaman ini!!
Anda atau saya juga adalah salah seorang ibu bapa kepada anak kecil dirumah
dengan kesibukan kerjaya demi menyara keluarga!!
Tanpa kita sedar yang kita kurang peka dengan makanan berkhasiat untuk mereka seharian...
..
Apa kata Saya Bantu..
..

Macamana tu agaknya!! ...
Ok saya kenalkan satu product yang paling super delicious...
yang pastinya membuka selera anak anda dengan kelazatan luar biasa
...
apa tu!!.. Macam Sedap je bunyinya...
..
SATE KEBAB AKMAL SERTA MINI BURGER AKMAL...
Terkandung bahan apa agaknya... √ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WAS APA TU SATE KEBAB AKMAL ..
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btg Kalau MINI BURGER AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 2 PERASA ( PEDAS &a…