Isnin, 28 Ogos 2017

Bisness: Mini burger akmal Roti berwarna Rainbow

"Menyesal sungguh kalau tak cuba"

Sebenarnya dalam era super duper extreme ramai kaum ibu khasnya mula tercari-cari satu product atau makanan yang dapat menjimatkan masa mereka bila didapur. Perkara ini memang saya sendiri tidak nafikan lagi sebab apa!!
Saya sendiri turut Serta buat perkara yang sama..

Dahlah Nak Cepat..... Lepas tu nak yang sedap pulak tu!!

Oklah...

Sebenarnya saya nak recommend satu product ini...  Pernah dengar tak!! SATE KEBAB AKMAL ???
Mesti pernahkan so sekarang ini dia ada keluarkan satu product terbaru. Tau...

Ianya Memang betul membantu siibu bila didapur... So tak adalah istilah termenung didepan pintu petisejuk baik dipagi hari ataupun di malam hari ahahahaah

Apa tu!!!  Agaknya ya..

Si BURGER MINI SICOMEL @ MINI BURGER KEBAB

- SIHAT, COMEL, CERIA Untuk sikecil

Halal buatan bumiputra
2 perasa pedas / lada hitam
1pkt ada 25biji
Siap ada mini roti lagi
1pkt ada 10biji nak yg rainbow pun ada penuh coloufull gitu

Oklah terjah kami
0149114948/0177991994

Selasa, 15 Ogos 2017

Bisness dari rumah : Mini Burger Akmal Rambo Comel

"Berjinak dengan 15pkt pada permulaan hampir tidak percaya tidak sampai 1hari je stock dah licin dah"
Bila anak mula nak cuba merasa kesedapan Mini Burger Akmal yang berperasa Pedas @ Lada Hitam ianya meenjadi suatu kelainan luar biasa sebenarnya dalam hidangan pagi atau minum petang anda..
Sebabnya.....

Ianya bukan Burger biasa yang dijual ditepi jalan..
Tapi..
Ianya Burger Mini yang Comel Lembut Gebu serta rasa tidak Muak bila memakannya. 2 kali gigit dah habis....
Tidak percaya..

Anda boleh cuba packet promo kami
20 biji roti,
1pkt 25pcs plat burger akmal pedas @ lada hitam boleh pilih nak mana dengan
harga RM30shj
Siap dengan penghantaran gitu bagi tahu mana lokasi anda.

Tapi kalau anda benar-benar berminat untuk menjadi sebahagian jalinan niaga #SateKebabAkmal boleh roget kami terus

Hubungi kami 014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki

Bisness: Best Keropok Lekor Cheesse Lava delicious

Kembali memenuhi ruang lega Peti sejuk Ajaib Kedai kami setelah lebih 5bulan berehat akhirnya ia kembali lagi..

Revolusi terkini keropok Lekor Cheesse Lava meleleh dengan memberi nikmat luar biasa kepada anda.

Dengan bentuk bebola serta didalam terkandung Cheesse bila digoreng dengan kawalan api yang sederhana mampu membuat Cheesse akan cair didalam tekak anda.

Bagi mereka berminat untuk BerNiaga boleh hubungi kami

Min order 15pkt akan dapat harga best dari kami
1pkt rm14 ada 25biji siap sos harga borong

Boleh hubungi kami 

014-9114948/017-7991994

Cod turut disediakan

Follow IG - Iejafaiziah_frozenfood

Khamis, 3 Ogos 2017

Sate kebab akmal dan mini burger comel masuk Singapore

Warga Singapore mula mencari Sate Kebab Akmal dengan Mini Burger Akmal keluaran 100% Muslim sebenarnya. Tak sangka dalam mencuba ianya betul memikat hati sekecil katanya.  Dah sedap lembut serta comel-comel pulak tu..

Bagi mereka yang benar-benar ingin memcuba boleh terus hubungi kami
014-9114948 (ieja)  / 0177991994 (mazuki

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua" >> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon << .. Meletop semerbak ...