Shop Online Kami

Jom Shopping ON9, Kami dropship kepada anda Tanpa perlu anda datang kepada kami. Free Info untuk anda hubungi kami 014-9114948 / 017-7991994

Ahad, 12 Mac 2017

Bisness satay ikan johor

Masih lagi buat bisness ini,  masih lagi supply kepada mereka yang berminat untuk berniaga satay ikan. Jangan risau stock masih banyak cuma anda kena bagitahu kami awal je almaklumlah susah nak dapat kan... Dahlah product daripada pantai timur jadi kenalah order lebih awal..

Kenapa mesti satay ikan??
100% rasa ikan
Asal daripada pantai timur terengganu
Siap dengan sos
Nak masak pun mudah, boleh bakar boleh goreng... Ikut customer tu
Nak lagi best bakar lah..

Nak lagi best kalau hidang kat kekawan saudara mara kenalkan product warisan daripada pantai timur diorang kadang tak jumpa benda in..
Nak buat majlis pun boleh makan pun boleh laju je habis.



#sayajualborong
#superdelicious #hotsale #terlajaklaris
Puas makan dan tidak jemu..

Blh Cuba siapa Yang berminat...
Boleh terus contact/whatspp kami terus
📞0149114948/0189614948/0177991994

#mylife #mystory #doasaya #iejafaiziah #dropship #bisness
http://iejafaiziah.blogspot.my

Revolusi sate kebab kembali

Tahun 2017 sate kebab akmal telah mencipta revolusi luar biasa dengan ianya paling digemari oleh kanak-kanak bukan tu saja semua peringkat usia dan paling tidak dijangka ianya mendapat sambutan daripada pelbagai pringkat usia/berbilang serta berkaum.
Dengan keluaran terkini. Mini burger sate kebab dengan perasa pedas dan juga lada hitam berserta dengan roti benar-benar buat hati kaum ibu sangat teruja. Konsep penyediaan amat mudah cepat tidak sampai 5minit  dan juga terlajak sedap
Benar-benar membantu kaum ibu..

Harga tidak mahal mana
1pkt ada 25biji harga rm17
1pkt roti ada 10biji harga rm6
Nak pkt percubaan permulaan harga rm22 shj


Contact kami kalau anda minat berniaga

#superdelicious #hotsale #terlajaklaris
Puas makan dan tidak jemu..

Blh Cuba siapa Yang berminat...
Boleh terus contact/whatspp kami terus
📞0149114948/0189614948/0177991994

#mylife #mystory #doasaya #iejafaiziah #dropship #bisness
http://iejafaiziah.blogspot.my