Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2017

Bisness satay ikan johor

Imej
Masih lagi buat bisness ini,  masih lagi supply kepada mereka yang berminat untuk berniaga satay ikan. Jangan risau stock masih banyak cuma anda kena bagitahu kami awal je almaklumlah susah nak dapat kan... Dahlah product daripada pantai timur jadi kenalah order lebih awal..

Kenapa mesti satay ikan??
100% rasa ikan
Asal daripada pantai timur terengganu
Siap dengan sos
Nak masak pun mudah, boleh bakar boleh goreng... Ikut customer tu
Nak lagi best bakar lah..

Nak lagi best kalau hidang kat kekawan saudara mara kenalkan product warisan daripada pantai timur diorang kadang tak jumpa benda in..
Nak buat majlis pun boleh makan pun boleh laju je habis.



#sayajualborong
#superdelicious #hotsale #terlajaklaris
Puas makan dan tidak jemu..

Blh Cuba siapa Yang berminat...
Boleh terus contact/whatspp kami terus
📞0149114948/0189614948/0177991994

#mylife #mystory #doasaya #iejafaiziah #dropship #bisness
http://iejafaiziah.blogspot.my