Sabtu, 23 Disember 2017

PEMBEKAL DAN PEMBORONG LOKCING @ SATAY IKAN @ SATE IKAN DARI PANTAI TIMUR

Bercerita mengenai product daripada Pantai Timur, 
Sememangnya tidak asing lagi banyak yang mengamit pemerhatian ramai khas para PENIAGA. Ramai mula mencuba untuk memasarkan product tersebut serta mengintai peluang yang boleh dalam membina sebuah perniagaan. Ada juga yang bertanya dengan saya bagaimana cara menjualnya.

Ok sekarang saya tidak bercerita bagaimana untuk berniaga dengan satay ikan @ Lokching ini, Tapi saya ingin bercerita bagaimana untuk menyakinkan bahawa product tersebut sedap untuk dimakan dan boleh menarik orang bukan dari pantai timur untuk mencubanya,,

APA KATA >> TENGOK GAMBAR INI


Bila orang Mengidam mencari Satay Ikan ...



oklah untuk lebih lanjut boleh terjah saya 
call/sms/waspp

 014-9114948 / 017-7991994

edaran : MFI frozen food 
jom follow page kami ya

Alhamdulillah maksud ini tahun ke5 saya menjadi pembekal dan pemborong produk daripada pantai timur 

Jumanji: Welcome to The Jungle Memang Tak kering Gusi!!!

The best film 2017

1st keluar movie Jumanji baru naik from 1, Ingat time tu tengok guna Vedio Tape besar sewa RM3 sahaja,

Kisah dan jalan cerita menang terbestlah, sound dia jangan cakaplah betul-betul real, cerita berdasarkan dari buku cerita anak-anak ini seolah-olah tidak pernah mati dan tidak jemu melayannya Next Filmnya akan ternanti-nanti dan diharapkan akan selalu muncul dalam setiap generasi,

Senarai tajuk
1- Jumaji (1995),
2- Zathura: A Space Adventure (2005)
3- Jumanji; Welcome to the Jungle
mulai tayang pada 20 Desember 2017. Baru 3hari berlangsung tu,
Rupanya lebih 10tahun buat kami tertunggu-tunggu next film baru mengenainya. Sambungan katanya.....eheheheh
...
Secara perhatian sayalah!!!
...
Jumanji 2017 masih tetap menceritakan sekelompok remaja yang masuk ke dalam dunia permainan bernama Jumanji. Mereka saling bekerja sama dalam satu team untuk menyelesaikan permainan agar dapat kembali ke dunia nyata tanpa ada yang terkorban. Rasa tegang bertambah, mengingat nyawa yang menjadi taruhan didalam permainan ini jika tidak nyawa akan melayang diatas kesalahan mereka sendiri
...
Woi!!!  Bestnya kali perjalanan cerita umpama kita tengah main game memang nampak real... Ada juga sampai ketawa hampir pecah perut😆😆😆😆
Kelakar gila...
Tapi dalam masa yang sama ada mesej yang cuba ingin disampaikan sebenarnya kepada penonton

"KERJASAMA SATU PASUKAN DAN SIKAP KEPERCAYAAN"

Jika tidak satu nyawa akan hilang.
..
Setiap point atau pun aksi tertentu. Lakonan
THE ROCK,
kau tahulah kalau dia bawa watak macamanakan memang impact luar biasalah dalam movie tersebut.
...
"
Pemilihan aktor Dwayne ‘The Rock’ Johnson sebagai pemeran utama menjadi nilai tambah. Sebab aktor jaguh super hero ini menambah daya tarik Jumanji sebagai film bergenre action adventure "

Namun secara keseluruhan, yang menjadi daya tarik utama film Jumanji 2017 adalah aspek komedi yang sangat kental. Interaksi dan percakapan antara karakter akan membuat penonton ketawa berdekah-dekah. Kami memberikan nilai 9 dari 10 untuk segi kualitas komedi sehingga film ini menjadi layak ditonton"
.

Hasil perhatian saya lah....  Just pendapat je

#iejafaiziah
#mfifrozenfood
Jom follow saya

Isnin, 11 Disember 2017

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua"

>> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon <<
..
Meletop semerbak baru ikan bakar dekat dapur sampai jiran Mak jemah dok tegur
"Masak apa tu jemah ooiii"
Semerbak baru sampai sini... Eheheh
..
Ginilah kalau jiran sebelah rumah baik sungguhkan.. Harini kita bagi dia esok pulak dia bagi dekat kita.
..
Alhamdulillah sejak jumpa rempah #makpon pes ikan bakar segala kesulitan dalam menyediakan jamuan atau hidangan makan untuk keluarga tersayang dapat diselesaikan dengan mudah..
Rasa rempah asli cukup rasa lagi memudahkan prosess perap ikan tersebut. Ikut kita nak masak atas apa betul tak...

Oklah 1pkt rempah #ikanbakarMakPon boleh buat banyak kali..  Tak habis simpan dalam peti sejuk..
Selesai masalah..

✔ Tak percaya
"CUBA DULU BARU TAHU"
"RASA DIA SAMPAI JILAT JARI TAU"

Ikan Bakar Mak Pon Muar
Contact 014-9114948 / 014-7991994
Klik----✔>>>

www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948
www.wasap.my/600149114948

Jumaat, 8 Disember 2017

Burger Comel Menjadi pengemar sipembuat Roti.

"Versi ROTI buat hidangan Pagi anda Semakin SIHAT"
....
Sipembuat Roti mula Nampak peluang Ini sebenarnya Kedainya bukan hanya menjual jenis Frozen sahaja malah jenis Roti frozen pun dia turut dijualnya..
..
...
Niat untuk membesarkan perniagaan telah diambik kira oleh beliau. Bila nampak segala masalah yang boleh diselesaikan hanya masa 3-5minit sahaja bila menyediakan sesuatu hidangan yang benar-benar menarik perhatian insan tercinta anak-anak dan juga suami.
..
Bila siIbu yang berkerjaya sibuk dengan kerja kadangkala kurang ambil perhatian dalam hal ini. Siayah haruslan membantu siIbu dalam penyediakan hidangan yang sihat untuk anak mereka seharian.

"Makanan yang sihat bermula dari rumah"

sejak berjumpa dengan sate kebab akmal dengan
Mini burger akmal modal taklah mahal mana pun menu sikecil serendah RM1 je...
berbanding makan dekat luar betul tak!!
Dahlah berkhasiat serta benar-benar mengikut citarasa sikecil membuatkan hati Siibu atau ayah benar-benar berpuas hati bila melihat makanan yang dihidang habis hingga licin...

kalau kauorg tidak percaya boleh google tengok sendiri kehebatan produk ini.. ramai dah mencubanya hasilnya
anak suka gila!!!!

jom terjah kami untuk promo Testing hebat
0149114948/ 0177991994

#bisniesson9 #satekebabakmal #jalinanniaga

Selasa, 21 November 2017

Rencah Bila Berniaga Perlu Bersaing Dengan Sihat Terkini 2018

Dunia perniagaan banyak memberi peluang kepada mereka yang benar-benar ingin mengubah taraf kehidupan mereka keperingkat selesa dimata masyarakat sekitar dalam masa sama kos sara hidup mula meningkat dari masa ke semasa.
Bagi kehidupan yang bekerjaya ramai diantara mereka mula beralih arah untuk membuat perubahan dalam mencuburi dalam dunia bisnes. Bergitu juga kami walaupun masih mempunyi kerjaya kami gagahkan diri mencuburi dunia perniagaan bermula pada tahun 2009 lagi dengan membuat jualan produk kesihatan sekarang kami sudah beralih arah kepada produk makanan.

Sambutan memang luar biasa apa yang kami jangka ianya memang memberi impact luar biasa kepada kita.

Jom baca dalam blog kami apa yang kami lakukan

Jumaat, 17 November 2017

Pelaburan dalam Dunia Marketing Facebook Terkini

Mencari kaedah luar biasa dalam dunia marketing facebook memerlukan sifu @ TokGuru yang benar-benar pakar dalam dunia marketing mengikut perubahan semasa.
Belajar mencari mentor, belajar mendalami bidang yang benar-benar anda ceburi bukan hanya tunggu dan lihat sahaja.
Ramai yang tertanya macamana nak buat?
Macamana nak cari?

Alhamdulillah melangkah setapak kehadapan saya benar-benar ingin melakukan tanpa melihat kebelakangan lagi, Biarlah mereka yang ingin berkata-kata, saya sebenarnya yang ingin mencari kejayaan tersebut dan saya nak ianya bermula dari diri saya

Dalam proses membina serta memperbaiki matlamat dalam membina jaringan perniagaan ilmu sangat penting, dan ramai tidak melihat perkara ini
Serta masih duduk ditahap lama. Percaya dan lihat sendiri..

Insayaallah jika kita berani mengambil peluang tersebut pastinya hala tuju akan ada pada kita.
Serta kita nampak semakin jelas..

Percayalah kalau anda tidak melakukan perubahan tersebut anda akan rugi

Lihatlah perjalanan kami

Seminar Advance Roket Bisness
Bersama Najib asaddok and Team Momentum internet

Selasa, 7 November 2017

Sate Kebab Mini Burger Akmal : Pontensi jualan luar biasa Bisness Dari Rumah

Mengenalpasti target dan sasaran adalah sebab utama kenapa produk ini sangat laku keras!!!
.
Antara feedback daripada Agen dan juga Pemborong rata-rata produk ini tidak 

duduk terlalu lama didalam peti beku asal dihebahkan hanya didalam 
group waspp atau rakan terdekat pastinya sambutan hangat luar biasa 
diberikan oleh mereka. 
.
Mula-mula memang mereka cuba lepas dah rasa mesti mereka nak lagi.

Kenapa mesti sate kebab akmal atau mini burger akmal.
.
- Product halal dan buatan bumiputra muslim

- Dah lebih 5tahun bertapak dimalaysia
.
- 100% Tiada bahan terlarang
- 100% Tidak guna organ dalaman ayam
- 100% mengunakan ayam
.

Kenapa Wajib Cuba RASA!!!
>> Sate kebab Akmal ada 3 jenis perasa
~ Pedas /beryani /Lada Hitam
~ 1pkt ada 20btg 
Harga 1pkt rm17 (ianya tertaluk kepada promosi)

@@ setiap pembelian 3pkt Harga PROMO hany RM45shj.
.
.

.

>> Mini burger akmal ada 2jenis perasa
~ Pedas /Lada hitam
~ 1pkt ada 25biji
Harga 1pkt rm17 (ianya tertakluk kepada promosi)

>> Mini Bun Roti burger ada 2jenis Roti
~ Bun Plain / Bun rainbow 
~ 1pkt ada 10biji

Harga rm30 (1set mini burger 20biji/patie 25biji)

Mana nak cari kami

jangan tunggu lama jom terjah kedai kami atau hubungi kami 
call/sms atau whatspp ke > 014-9114948 / 0177-991994


Selasa, 24 Oktober 2017

Keropok Lekor Cheese Meleleh Sedap Sangat

Keropok Lekor Cheese Meleleh??  Sedap ke??  Rupanya beliau baru 1st time jumpa product ini.
Product lekor cheese yang didatang Khas daripada PANTAI TIMUR benar mendapatkan sambutan hangat daripada orang selatan... Dan juga orang Singapore. Yang bestnya
Mereka tidak pernah merasa product ini dan ingin mencubanya..

Kenapa mesti cuba?
Anda mesti pernah makan Pizza HUT kan!!! mesti punya...
Bila makan masa panas mesti best kan... Main tarik-tarik cheese tu kadang kala sampai taknak putus dibuatnya..
Bergitulah makan lekor cheese..  Siap boleh main tarik-tarik lagi.. Sedapnya kalau cecah sos dia... Wau!!!  Betul-betul rasa macam dekat pantai timur tau..

Oklah kalau anda seorang yang benar-benar berminat untuk beli secara borong
Boleh waspp atau sms dekat no tel ini
0149114948 Puan ieja
0177991994 EN mazuki

Rabu, 4 Oktober 2017

BISNESS: SATAY IKAN TERENGGANU ORIGINAL!! PEMBEKAL PEMBORONG FREE SOS

BISNESS : MODAL KECIL PULANGAN BERGANDA-GANDA APA TU?

Konsep bisness makanan paling mudah menembusi pasaran dulu, kini dan akan datang
sebab ianya adalah makanan yang tidak jemu dimakan dan hanya akan jumpa DIPANTAI TIMUR sahaja.
..
Wah apa tu...
Locking atau pun SATAY IKAN product seakan Keropok Lekor atau Keropok Ikan
yang unitnya SOS MERAH ada 2 jenis PEDAS atau MANIS
Uniknya ianya dibakar di atas api Macam orang bakar satay daging atau ayam tu...
Memang membuatkan ramai pelancong luar ingin mencubanya..

Cuba tengok gambar in... Sedap tak??


Sejak cuba menjinak-jinak berniaga Satay Ikan Terengganu
tak sangka ramai betul yang mencarinya..
Konsep kembalikan zaman berniaga menggunakan motor katanya..Tapi kami tidak buat macam tu sebab kami ada kedai ehehehhe

Saya nak bagitahu Bagi yang benar-benar berminat untuk berniaga product ini kena betul faham konsep niaga dengan betul,
Kena faham macamana untuk mulakan perniagaan tersebut,Target dan juga sasaran pelanganna

wah ada jual Borong ke?
Yes memang ada min order mesti 1000btg ke atas modal hanya RM220 siap dengan free sos manis dan juga pedas
Jika bawa 200 btg harga RM 23 untuk 100btg
Cas COD akan dikenakan mengikut kawasan juga..

Macamana nak Order kan
> Waspp atau sms " Saya Nak satay IKan" Nama anda dan juga Lokasi
ke 014-9114948/017-7991994

Bisness: Sate Kebab Akmal Johor Pembekal Pemborong

SATE KEBAB AKMAL: 
SAYANGI KEHIDUPAN ANDA! PEMBESARAN ANAK TANPA BAHAN PENGAWET

Sungguhnya kami sangat Faham Kesibukan IBUBAPA berkerjaya pada zaman ini!!
Anda atau saya juga adalah salah seorang ibu bapa kepada anak kecil dirumah
dengan kesibukan kerjaya demi menyara keluarga!!
Tanpa kita sedar yang kita kurang peka dengan makanan berkhasiat untuk mereka seharian...
..
Apa kata Saya Bantu..
..


Macamana tu agaknya!! ...
Ok saya kenalkan satu product yang paling super delicious...
yang pastinya membuka selera anak anda dengan kelazatan luar biasa
...
apa tu!!.. Macam Sedap je bunyinya...
..
SATE KEBAB AKMAL SERTA MINI BURGER AKMAL...
Terkandung bahan apa agaknya...
√ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WAS
APA TU SATE KEBAB AKMAL ..
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btg
Kalau MINI BURGER AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 2 PERASA ( PEDAS & LADA HITAM)
≥ 1 bungkus ada 25pcs
Dengan Roti Comel berwarna warni
≥ 1 bungkus ada 10pcs
woi bestnya kalau anak buat bisness dengan jalinan sate kebab akmal ini boleh ke.....
YES boleh sangat.. terus Test ke>> 014-9114948/017-7991994

Isnin, 25 September 2017

Bisness: Sate kebab akmal Siap Bakar RM1 je

Diberikan kepercayaan penuh mereka yang benar-benar berminat untuk menyediakan hidangan luar biasa untuk majlis parti hari jadi anak atau majlis makan-makan pejabat
Menu hidangan luar biasa #SateKebabAkmal ianya benar-benar memikat hati mereka
Dengan rasa lazat dan luar biasa menjadikan menu hidangan ini cepat habis dan licin.

Apa tu Sate Kebab Akmal

"Sate kebab akmal Ayam sanggup menunggu giliran untuk dinikmati keenakkanya" Ayat SiIbu

"Rasa Tanpa jemu pulak tu"

3perasa yang berbeza.
🍢Pedas / Beryani / Lada Hitam

Apa tu sate kebab akmal Ayam:-
💟 produk Muslim halal
💟 tiada msg/perwarna/bahan kimia
💟 halal
💟 80% isi Ayam 20% rempah tidak mengunakan organ dalaman ayam

#satekababakmal menjadi penganti hotdog
Kepada anak-anak anda

Hubungi kami
0149114948 @ 077991994
Untuk tempahan awal

Mana nak order just klik in ⤵⤵⤵
www.wasap.my/600149114948

Selasa, 19 September 2017

Bisness Sate kebab mini burger akmal : Bestnya sampai Masuk Kanival Sekolah Tau!!

Bisness ini bermula bila mula berjinak niaga dikanival koperasi sekolah..

Woi...jom Baca

Hasrat hati untuk berniaga suka-suka dihari usahawan disekolah bertukar seronok apabila barang yang diniagakan licin serta merta...
Bila ada yang bertanya "Kat mana kau beli roti-roti comel ini...menarik betul anak tekak budak2 ini"
Disitu dia mula percaya "kalau buat bisness sampingan di bagus juga eh!!"

Mula merisik bagaimana menjadi Agen
Mudah saja modal permulaan serendah RM195 saja dengan 15pkt pilihan antara Sate kebab akmal atau Mini burger akmal dengan jenis rasanya

Sebenarnya kalau mereka sudah mula percaya pada diri mereka sendiri boleh berniaga atau tidak..

Bisness: Sate Kebab Akmal Makanan Sihat dan Hot Sale

HENTIKAN DENGAN MEMBERI MAKANAN YANG TIDAK SIHAT KEPADA ANAK ANDA

Adakah Anda Gembira, Ceria Apabila dengan melihat ANAK anda SELERA MAKAN hingga
LICIN dan HABIS!!

Cuba Bayangkan??

Yang paling BEST ia boleh membuatkan anak anda SEMAKIN SAYANG kepada anda
dengan SATE KEBAB AKMAL dengan MINI BURGER AKMAL ianya mengantikan hidangan yang tidak sihat
kepada anak anda.

sebabnya ....
√ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WAS

APA TU SATE KEBAB AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btg

Pastikan Rumah anda mempunyi satu bungkus Sate Kebab Akmal
Mana nak Cari Jom terjah kami Link >

www.wasap.my/600149114948

******************************************************
Jom cipta peluang perniagaan kepada anda berminat dengan cara paling mudah sebenarnya.
Modal hanya serendah RM200 shj ada akan dapat pulang dengan lebih mudah dan cepat.

#iejafaiziah #chefskitchenhalalfood #kulai

Isnin, 28 Ogos 2017

Bisness: Mini burger akmal Roti berwarna Rainbow

"Menyesal sungguh kalau tak cuba"

Sebenarnya dalam era super duper extreme ramai kaum ibu khasnya mula tercari-cari satu product atau makanan yang dapat menjimatkan masa mereka bila didapur. Perkara ini memang saya sendiri tidak nafikan lagi sebab apa!!
Saya sendiri turut Serta buat perkara yang sama..

Dahlah Nak Cepat..... Lepas tu nak yang sedap pulak tu!!

Oklah...

Sebenarnya saya nak recommend satu product ini...  Pernah dengar tak!! SATE KEBAB AKMAL ???
Mesti pernahkan so sekarang ini dia ada keluarkan satu product terbaru. Tau...

Ianya Memang betul membantu siibu bila didapur... So tak adalah istilah termenung didepan pintu petisejuk baik dipagi hari ataupun di malam hari ahahahaah

Apa tu!!!  Agaknya ya..

Si BURGER MINI SICOMEL @ MINI BURGER KEBAB

- SIHAT, COMEL, CERIA Untuk sikecil

Halal buatan bumiputra
2 perasa pedas / lada hitam
1pkt ada 25biji
Siap ada mini roti lagi
1pkt ada 10biji nak yg rainbow pun ada penuh coloufull gitu

Oklah terjah kami
0149114948/0177991994

Selasa, 15 Ogos 2017

Bisness dari rumah : Mini Burger Akmal Rambo Comel

"Berjinak dengan 15pkt pada permulaan hampir tidak percaya tidak sampai 1hari je stock dah licin dah"
Bila anak mula nak cuba merasa kesedapan Mini Burger Akmal yang berperasa Pedas @ Lada Hitam ianya meenjadi suatu kelainan luar biasa sebenarnya dalam hidangan pagi atau minum petang anda..
Sebabnya.....

Ianya bukan Burger biasa yang dijual ditepi jalan..
Tapi..
Ianya Burger Mini yang Comel Lembut Gebu serta rasa tidak Muak bila memakannya. 2 kali gigit dah habis....
Tidak percaya..

Anda boleh cuba packet promo kami
20 biji roti,
1pkt 25pcs plat burger akmal pedas @ lada hitam boleh pilih nak mana dengan
harga RM30shj
Siap dengan penghantaran gitu bagi tahu mana lokasi anda.

Tapi kalau anda benar-benar berminat untuk menjadi sebahagian jalinan niaga #SateKebabAkmal boleh roget kami terus

Hubungi kami 014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki

Bisness: Best Keropok Lekor Cheesse Lava delicious

Kembali memenuhi ruang lega Peti sejuk Ajaib Kedai kami setelah lebih 5bulan berehat akhirnya ia kembali lagi..

Revolusi terkini keropok Lekor Cheesse Lava meleleh dengan memberi nikmat luar biasa kepada anda.

Dengan bentuk bebola serta didalam terkandung Cheesse bila digoreng dengan kawalan api yang sederhana mampu membuat Cheesse akan cair didalam tekak anda.

Bagi mereka berminat untuk BerNiaga boleh hubungi kami

Min order 15pkt akan dapat harga best dari kami
1pkt rm14 ada 25biji siap sos harga borong

Boleh hubungi kami 

014-9114948/017-7991994

Cod turut disediakan

Follow IG - Iejafaiziah_frozenfood

Khamis, 3 Ogos 2017

Sate kebab akmal dan mini burger comel masuk Singapore

Warga Singapore mula mencari Sate Kebab Akmal dengan Mini Burger Akmal keluaran 100% Muslim sebenarnya. Tak sangka dalam mencuba ianya betul memikat hati sekecil katanya.  Dah sedap lembut serta comel-comel pulak tu..

Bagi mereka yang benar-benar ingin memcuba boleh terus hubungi kami
014-9114948 (ieja)  / 0177991994 (mazuki

Khamis, 27 Julai 2017

Mini burger sate kebab akmal roti berwarna.

Bismillah....
Selamat membaca sahabat alam maya tercinta..
Lama rasanya tidak ada kesempatan untuk update cerita apa yang sedang saya lakukan betul tak??
Harini saya nak cerita satu product keluaran #satekebabakmal terbaru Rasanya dah masuk lebih 1/2tahun dipasaran malaysia, Tapi masih ramai yang belum kenal product tersebut

> Mini burger kebab didatangkan 2perasa yang hebat #Pedas & #Ladahitam

> 2Jenis Roti yang bergitu comel sebesar tapak tangan anak gitu -Tidak berwarna dgn berwarna Rambo gitu cahaya pelangi katanya.. Cantik, gebu, comel, lembut je.

Harga dia macamana pulak
√ Mini burger ada 25biji harga rm16
√ Roti Mini Burger ada 10biji harga rm7

Bagaimana kalau nak buat niaga mini burger akmal ini?
Mudah je beli min 15pkt boleh campur dengan modal rm195 sahaja..

Mana nak cari?
Contact saya 0149114948 / 0177991994 untuk tempahan
Bagitahu nama anda dan juga lokasi anda kepada kami.

Ahad, 12 Mac 2017

Bisness satay ikan johor

Masih lagi buat bisness ini,  masih lagi supply kepada mereka yang berminat untuk berniaga satay ikan. Jangan risau stock masih banyak cuma anda kena bagitahu kami awal je almaklumlah susah nak dapat kan... Dahlah product daripada pantai timur jadi kenalah order lebih awal..

Kenapa mesti satay ikan??
100% rasa ikan
Asal daripada pantai timur terengganu
Siap dengan sos
Nak masak pun mudah, boleh bakar boleh goreng... Ikut customer tu
Nak lagi best bakar lah..

Nak lagi best kalau hidang kat kekawan saudara mara kenalkan product warisan daripada pantai timur diorang kadang tak jumpa benda in..
Nak buat majlis pun boleh makan pun boleh laju je habis.



#sayajualborong
#superdelicious #hotsale #terlajaklaris
Puas makan dan tidak jemu..

Blh Cuba siapa Yang berminat...
Boleh terus contact/whatspp kami terus
📞0149114948/0189614948/0177991994

#mylife #mystory #doasaya #iejafaiziah #dropship #bisness
http://iejafaiziah.blogspot.my

Rempah Mak Pon Muar Hot Sale

Rempah Pon Muar . Memang Menjadi pilihan Utama bagi mereka yang telah mencuba, Pastinya mereka tercari-cari siapa yang ada menjualnya. Ap...