Catatan

Tunjukkan catatan dari 2017

Pelaburan dalam Dunia Marketing Facebook Terkini

Imej
Mencari kaedah luar biasa dalam dunia marketing facebook memerlukan sifu @ TokGuru yang benar-benar pakar dalam dunia marketing mengikut perubahan semasa.
Belajar mencari mentor, belajar mendalami bidang yang benar-benar anda ceburi bukan hanya tunggu dan lihat sahaja.
Ramai yang tertanya macamana nak buat?
Macamana nak cari?Alhamdulillah melangkah setapak kehadapan saya benar-benar ingin melakukan tanpa melihat kebelakangan lagi, Biarlah mereka yang ingin berkata-kata, saya sebenarnya yang ingin mencari kejayaan tersebut dan saya nak ianya bermula dari diri sayaDalam proses membina serta memperbaiki matlamat dalam membina jaringan perniagaan ilmu sangat penting, dan ramai tidak melihat perkara ini
Serta masih duduk ditahap lama. Percaya dan lihat sendiri.. Insayaallah jika kita berani mengambil peluang tersebut pastinya hala tuju akan ada pada kita.
Serta kita nampak semakin jelas.. Percayalah kalau anda tidak melakukan perubahan tersebut anda akan rugiLihatlah perjalanan kami Sem…

Sate Kebab Mini Burger Akmal : Pontensi jualan luar biasa Bisness Dari Rumah

Imej
Mengenalpasti target dan sasaran adalah sebab utama kenapa produk ini sangat laku keras!!!
Antara feedback daripada Agen dan juga Pemborong rata-rata produk ini tidak duduk terlalu lama didalam peti beku asal dihebahkan hanya didalam group waspp atau rakan terdekat pastinya sambutan hangat luar biasa diberikan oleh mereka.
Mula-mula memang mereka cuba lepas dah rasa mesti mereka nak lagi.Kenapa mesti sate kebab akmal atau mini burger akmal.
- Product halal dan buatan bumiputra muslim
- Dah lebih 5tahun bertapak dimalaysia
- 100% Tiada bahan terlarang
- 100% Tidak guna organ dalaman ayam
- 100% mengunakan ayamKenapa Wajib Cuba RASA!!! >> Sate kebab Akmal ada 3 jenis perasa
~ Pedas /beryani /Lada Hitam
~ 1pkt ada 20btg
Harga 1pkt rm17 (ianya tertaluk kepada promosi) >> Mini burger akmal ada 2jenis perasa
~ Pedas /Lada hitam
~ 1pkt ada 25biji
Harga 1pkt rm17 (ianya tertakluk kepada promosi) >> Mini Bun Roti burger ada 2jenis Roti
~ Bun Plain / Bun rainbow
~ 1pkt ada …

Keropok Lekor Cheese Meleleh Sedap Sangat

Imej
Keropok lekor Cheese Meleleh??  Sedap ke??  Rupanya beliau baru 1st time jumpa product ini.
Product lekor cheese yang didatang Khas daripada PANTAI TIMUR benar mendapatkan sambutan hangat daripada orang selatan... Dan juga orang Singapore. Yang bestnya
Mereka tidak pernah merasa product ini dan ingin mencubanya.. Kenapa mesti cuba?
Anda mesti pernah makan Pizza HUT kan!!! mesti punya...
Bila makan masa panas mesti best kan... Main tarik-tarik cheese tu kadang kala sampai taknak putus dibuatnya..
Bergitulah makan lekor cheese..  Siap boleh main tarik-tarik lagi.. Sedapnya kalau cecah sos dia... Wau!!!  Betul-betul rasa macam dekat pantai timur tau.. Oklah kalau anda seorang yang benar-benar berminat untuk beli secara borong
Boleh waspp atau sms dekat no tel ini
0149114948 Puan ieja
0177991994 EN mazuki

BISNESS: SATAY IKAN TERENGGANU ORIGINAL!! PEMBEKAL PEMBORONG FREE SOS

Imej
BISNESS : MODAL KECIL PULANGAN BERGANDA-GANDA APA TU?

Konsep bisness makanan paling mudah menembusi pasaran dulu, kini dan akan datang
sebab ianya adalah makanan yang tidak jemu dimakan dan hanya akan jumpa DIPANTAI TIMUR sahaja.
..
Wah apa tu...
Locking atau pun SATAY IKAN product seakan Keropok Lekor atau Keropok Ikan
yang unitnya SOS MERAH ada 2 jenis PEDAS atau MANIS
Uniknya ianya dibakar di atas api Macam orang bakar satay daging atau ayam tu...
Memang membuatkan ramai pelancong luar ingin mencubanya..

Cuba tengok gambar in... Sedap tak??


Sejak cuba menjinak-jinak berniaga Satay Ikan Terengganu
tak sangka ramai betul yang mencarinya..
Konsep kembalikan zaman berniaga menggunakan motor katanya..Tapi kami tidak buat macam tu sebab kami ada kedai ehehehhe

Saya nak bagitahu Bagi yang benar-benar berminat untuk berniaga product ini kena betul faham konsep niaga dengan betul,
Kena faham macamana untuk mulakan perniagaan tersebut,Target dan juga sasaran pelanganna

wah ada jual Borong ke…

Bisness: Sate Kebab Akmal Johor Pembekal Pemborong

Imej
SATE KEBAB AKMAL:  SAYANGI KEHIDUPAN ANDA! PEMBESARAN ANAK TANPA BAHAN PENGAWET
Sungguhnya kami sangat Faham Kesibukan IBUBAPA berkerjaya pada zaman ini!!
Anda atau saya juga adalah salah seorang ibu bapa kepada anak kecil dirumah
dengan kesibukan kerjaya demi menyara keluarga!!
Tanpa kita sedar yang kita kurang peka dengan makanan berkhasiat untuk mereka seharian...
..
Apa kata Saya Bantu..
..

Macamana tu agaknya!! ...
Ok saya kenalkan satu product yang paling super delicious...
yang pastinya membuka selera anak anda dengan kelazatan luar biasa
...
apa tu!!.. Macam Sedap je bunyinya...
..
SATE KEBAB AKMAL SERTA MINI BURGER AKMAL...
Terkandung bahan apa agaknya... √ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WAS APA TU SATE KEBAB AKMAL ..
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btg Kalau MINI BURGER AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 2 PERASA ( PEDAS &a…

Bisness: Sate kebab akmal Siap Bakar RM1 je

Imej
Diberikan kepercayaan penuh mereka yang benar-benar berminat untuk menyediakan hidangan luar biasa untuk majlis parti hari jadi anak atau majlis makan-makan pejabat
Menu hidangan luar biasa #SateKebabAkmal ianya benar-benar memikat hati mereka
Dengan rasa lazat dan luar biasa menjadikan menu hidangan ini cepat habis dan licin. Apa tu Sate Kebab Akmal"Sate kebab akmal Ayam sanggup menunggu giliran untuk dinikmati keenakkanya" Ayat SiIbu "Rasa Tanpa jemu pulak tu"3perasa yang berbeza.
🍢Pedas / Beryani / Lada HitamApa tu sate kebab akmal Ayam:-
💟 produk Muslim halal
💟 tiada msg/perwarna/bahan kimia
💟 halal
💟 80% isi Ayam 20% rempah tidak mengunakan organ dalaman ayam#satekababakmal menjadi penganti hotdog
Kepada anak-anak andaHubungi kami
0149114948 @ 077991994
Untuk tempahan awalMana nak order just klik in ⤵⤵⤵
www.wasap.my/600149114948

Bisness Sate kebab mini burger akmal : Bestnya sampai Masuk Kanival Sekolah Tau!!

Imej
Bisness ini bermula bila mula berjinak niaga dikanival koperasi sekolah..

Woi...jom Baca

Hasrat hati untuk berniaga suka-suka dihari usahawan disekolah bertukar seronok apabila barang yang diniagakan licin serta merta...
Bila ada yang bertanya "Kat mana kau beli roti-roti comel ini...menarik betul anak tekak budak2 ini"
Disitu dia mula percaya "kalau buat bisness sampingan di bagus juga eh!!"

Mula merisik bagaimana menjadi Agen
Mudah saja modal permulaan serendah RM195 saja dengan 15pkt pilihan antara Sate kebab akmal atau Mini burger akmal dengan jenis rasanya

Sebenarnya kalau mereka sudah mula percaya pada diri mereka sendiri boleh berniaga atau tidak..

Bisness: Sate Kebab Akmal Makanan Sihat dan Hot Sale

Imej
HENTIKAN DENGAN MEMBERI MAKANAN YANG TIDAK SIHAT KEPADA ANAK ANDAAdakah Anda Gembira, Ceria Apabila dengan melihat ANAK anda SELERA MAKAN hingga
LICIN dan HABIS!!Cuba Bayangkan??Yang paling BEST ia boleh membuatkan anak anda SEMAKIN SAYANG kepada anda
dengan SATE KEBAB AKMAL dengan MINI BURGER AKMAL ianya mengantikan hidangan yang tidak sihat
kepada anak anda.sebabnya ....
√ Tiada MSG / Bahan KIMIA / Pewarna
√ Tiada Mengunakan Organ dalaman
TETAPI ....
√ 100% KELUARAN BUMI PUTRA / MUSLIM
√ TANPA RASA WAS-WASAPA TU SATE KEBAB AKMAL
≥ 80 % ISI AYAM / 20% rempah
≥ Mempunyi 3 PERASA ( PEDAS / LADA HITAM / BERIAN)
≥ 1 bungkus ada 20btgPastikan Rumah anda mempunyi satu bungkus Sate Kebab Akmal
Mana nak Cari Jom terjah kami Link >www.wasap.my/600149114948******************************************************
Jom cipta peluang perniagaan kepada anda berminat dengan cara paling mudah sebenarnya.
Modal hanya serendah RM200 shj ada akan dapat pulang dengan lebih mudah dan cepat. #iejafaiz…

Bisness: Mini burger akmal Roti berwarna Rainbow

Imej
"Menyesal sungguh kalau tak cuba"Sebenarnya dalam era super duper extreme ramai kaum ibu khasnya mula tercari-cari satu product atau makanan yang dapat menjimatkan masa mereka bila didapur. Perkara ini memang saya sendiri tidak nafikan lagi sebab apa!!
Saya sendiri turut Serta buat perkara yang sama.. Dahlah Nak Cepat..... Lepas tu nak yang sedap pulak tu!! Oklah... Sebenarnya saya nak recommend satu product ini...  Pernah dengar tak!! SATE KEBAB AKMAL ???
Mesti pernahkan so sekarang ini dia ada keluarkan satu product terbaru. Tau... Ianya Memang betul membantu siibu bila didapur... So tak adalah istilah termenung didepan pintu petisejuk baik dipagi hari ataupun di malam hari ahahahaahApa tu!!!  Agaknya ya.. Si BURGER MINI SICOMEL @ MINI BURGER KEBAB - SIHAT, COMEL, CERIA Untuk sikecilHalal buatan bumiputra
2 perasa pedas / lada hitam
1pkt ada 25biji
Siap ada mini roti lagi
1pkt ada 10biji nak yg rainbow pun ada penuh coloufull gituOklah terjah kami
0149114948/0177991994

Bisness dari rumah : Mini Burger Akmal Rambo Comel

Imej
"Berjinak dengan 15pkt pada permulaan hampir tidak percaya tidak sampai 1hari je stock dah licin dah"
Bila anak mula nak cuba merasa kesedapan Mini Burger Akmal yang berperasa Pedas @ Lada Hitam ianya meenjadi suatu kelainan luar biasa sebenarnya dalam hidangan pagi atau minum petang anda..
Sebabnya..... Ianya bukan Burger biasa yang dijual ditepi jalan..
Tapi..
Ianya Burger Mini yang Comel Lembut Gebu serta rasa tidak Muak bila memakannya. 2 kali gigit dah habis....
Tidak percaya.. Anda boleh cuba packet promo kami
20 biji roti,
1pkt 25pcs plat burger akmal pedas @ lada hitam boleh pilih nak mana dengan
harga RM30shj
Siap dengan penghantaran gitu bagi tahu mana lokasi anda. Tapi kalau anda benar-benar berminat untuk menjadi sebahagian jalinan niaga #SateKebabAkmal boleh roget kami terus Hubungi kami 014-9114948 Ieja
017-7991994 Juki

Bisness: Best Keropok Lekor Cheesse Lava delicious

Imej
Kembali memenuhi ruang lega Peti sejuk Ajaib Kedai kami setelah lebih 5bulan berehat akhirnya ia kembali lagi.. Revolusi terkini keropok Lekor Cheesse Lava meleleh dengan memberi nikmat luar biasa kepada anda. Dengan bentuk bebola serta didalam terkandung Cheesse bila digoreng dengan kawalan api yang sederhana mampu membuat Cheesse akan cair didalam tekak anda. Bagi mereka berminat untuk BerNiaga boleh hubungi kamiMin order 15pkt akan dapat harga best dari kami
1pkt rm14 ada 25biji siap sos harga borongBoleh hubungi kami 014-9114948/017-7991994 Cod turut disediakan Follow IG - Iejafaiziah_frozenfood

Sate kebab akmal dan mini burger comel masuk Singapore

Imej
Warga Singapore mula mencari Sate Kebab Akmal dengan Mini Burger Akmal keluaran 100% Muslim sebenarnya. Tak sangka dalam mencuba ianya betul memikat hati sekecil katanya.  Dah sedap lembut serta comel-comel pulak tu.. Bagi mereka yang benar-benar ingin memcuba boleh terus hubungi kami
014-9114948 (ieja)  / 0177991994 (mazuki

Mini burger sate kebab akmal roti berwarna.

Imej
Bismillah....
Selamat membaca sahabat alam maya tercinta..
Lama rasanya tidak ada kesempatan untuk update cerita apa yang sedang saya lakukan betul tak??
Harini saya nak cerita satu product keluaran #satekebabakmal terbaru Rasanya dah masuk lebih 1/2tahun dipasaran malaysia, Tapi masih ramai yang belum kenal product tersebut> Mini burger kebab didatangkan 2perasa yang hebat #Pedas & #Ladahitam > 2Jenis Roti yang bergitu comel sebesar tapak tangan anak gitu -Tidak berwarna dgn berwarna Rambo gitu cahaya pelangi katanya.. Cantik, gebu, comel, lembut je.Harga dia macamana pulak
√ Mini burger ada 25biji harga rm16
√ Roti Mini Burger ada 10biji harga rm7Bagaimana kalau nak buat niaga mini burger akmal ini?
Mudah je beli min 15pkt boleh campur dengan modal rm195 sahaja.. Mana nak cari?
Contact saya 0149114948 / 0177991994 untuk tempahan
Bagitahu nama anda dan juga lokasi anda kepada kami.

Bisness satay ikan johor

Imej
Masih lagi buat bisness ini,  masih lagi supply kepada mereka yang berminat untuk berniaga satay ikan. Jangan risau stock masih banyak cuma anda kena bagitahu kami awal je almaklumlah susah nak dapat kan... Dahlah product daripada pantai timur jadi kenalah order lebih awal..

Kenapa mesti satay ikan??
100% rasa ikan
Asal daripada pantai timur terengganu
Siap dengan sos
Nak masak pun mudah, boleh bakar boleh goreng... Ikut customer tu
Nak lagi best bakar lah..

Nak lagi best kalau hidang kat kekawan saudara mara kenalkan product warisan daripada pantai timur diorang kadang tak jumpa benda in..
Nak buat majlis pun boleh makan pun boleh laju je habis.



#sayajualborong
#superdelicious #hotsale #terlajaklaris
Puas makan dan tidak jemu..

Blh Cuba siapa Yang berminat...
Boleh terus contact/whatspp kami terus
📞0149114948/0189614948/0177991994

#mylife #mystory #doasaya #iejafaiziah #dropship #bisness
http://iejafaiziah.blogspot.my