Shop Online Kami

Jom Shopping ON9, Kami dropship kepada anda Tanpa perlu anda datang kepada kami. Free Info untuk anda hubungi kami 014-9114948 / 017-7991994

Isnin, 23 Mei 2016

Coretan Alkisah SiPemberi Kepada Lelaki tua Sibuta

JOM baca sampai Habis➡➡

Mengimbau detik-detik perjalanan bertugas sebagai #crewsehatisejiwa di Kuala lumpur
pelbagai pengalaman yang dialami, Bila berjalan ke negeri orang pasti akan terjumpa @ terlihat
Aksi atau gelagat yang benar-benar luar dari kotak fikiran saya.
antara yang saya sendiri jumpa..
Semasa perjalanan dari Hentian TBS terpadang seorang lelaki Tua Sibuta bersama dengan seorang anak kecil lelaki
dalam hati mula terdetik.. Kenapa pagi-pagi dengan keadaan sejuk mereka berdua duduk dekat sini…..
Tak ada tempat tinggal ke.. Lama juga aku merenung lalu aku menyeluk kocek ada sekeping note Merah..
sambil meletakkan ke tangan lelaki tersebut dan lelaki tersebut berkata ' Semoga segala urusan anak dipermudahkan
oleh allah.. Terima kasih berbanyak ya...'
tiba-tiba setitik mutiara putih jatuh kepipi.. "dalam hati terdetik lagi Ya allah jika ini pemberiaan ku yang paling bermakna
buat Lelaki Tua tadi kau permudahkan segala urusan ku dan kau angkatkan segala bebanan dihati ku ini untuk selamanya"
Alhamdulillah
Masa tu teringat kata Teman #Crewsehatisejiwa #teamjutawanderma
Ingatlah jika allah uji kita sebenarnya dia sayang sangat dan kasih serta rindu kat kita
Dia nak dengar kita mintak serta merayu dengan dia.. Sebab ""ALLAH MAHA PENDENGAR"" & MAHA MEMBERI""
Kalau kau tengah hidup susah ada orang jauh lebih susah dari kau.
Kalau kau tengah tidak berduit ada orang tengah langsung tidak berduit.
Kalau kau tengah tidak ada makan ada orang lagi langsung tak makan..sanggup kutip sisa makanan di tepi tong sampah lagi dan tempat lain2
ooo Tidak berjurai air mata.. Walaupun aku seorang wanita hati aku ini bukan lah kuat sangat .. Jangan cakaplah
air mata berjurai macam apa time tu.. Melalak dibuatnya..
Rasa semua bebanan dipikut terlerai semua aku luahkan biarlah orang nak cakap apa..
Bersambung ………….

Sabtu, 14 Mei 2016

IDEA PERNIAGAN PADA BULAN PUASA

Sedang mencari IDEA untuk menambah duit kocek dimusim perayaan....
✳Okkk!! Disini ada berberapa jenis perniagaan yang anda boleh lakukan start Dari sekarang Dan ianya boleh diteruskan walaupun ianya sudah selepas Raya.....
Bak kata perpatah hari- hari raya gitu..♥♥♥

Ramai yang dah ambil peluang ini sebenarnya.Tapi ada juga yang hanya melihat sahaja
✖✖ Bak kata org wait And See je..ya...ehehheh

✴✴Cuba bayangkan kalaulah keuntungan sekitar RM5.00 - RM10.00 setiap satu unit untuk anda bukankah nilainya tu terlalu besar bagi yang saja-saja je berniaga sedangkan ianya ambik order Dari rakan-rakan je!!! rugi tak buat....

Berikut adalah senarai perniagaan yang benar-benar ada sambutan luar biasa dimusim bulan puasa..

Antara perniagaan menjadi sambutan hangat :O
➡Bisness Jual Kuih ♥♥
cara nak jual... Macamana tu...senang
Promosi Dari rakan sekitar tempat kerja pun boleh Kalau 1kepala ambik sampai 2-3balang keuntungan sekitar rm15.00 , tetapi kalau yang ambik lebih Dari 10orang dah rm150.00 Siapa nak bagi!!! ....betul tak??

kejap banyak lagi yang belum kita tau...
selain jual sekitar kawan kalau nak jadi dropship pun boleh juga amatlah dialukan oleh onwer Produk tersebut.

➡Berniaga BAJU & TUDUNG♥♥
woi inilah Produk yang paling laku keras sebab ada je reka bentuk baru yang nak dipergayakan bersama dengan baju..Bak kata orang nak kelihatan elegant gitu Siapa yang cantik mestilah ada.... kelas gitu♥♥♥
layankan keuntungan sekitar RM5 @ RM10 atau lebih mesti ianya memberi pendapatan lebih luar biasa untuk anda.. wah makin Tabahlah duit kocek gitu...

➡Produk Ready Made Seperti Frozen♥♥
Kuih muih / Kambing perap  / Ayam perap / Sate Kebab / Satay Ikan Terengganu
Bagusnya bagi ibu yang berkerja mereka tidak Mempunyi masa secukupnya untuk menyediakan makanan, kalau boleh mereka nak Segera je. Sekali sekala mengubah Selera tekak gitu.

apa lagi jom cepat serbu kami ..

014-9114948/017-7991994
atau terjah FB kami utk tahu dgn lebih lanjut
@ieja faiziah

Khamis, 12 Mei 2016

Jana duit kocek dengan jadi dropship sahaja

Niat untuk menjana pendapatan dengan menjadi dropship sahaja bukanlah satu perkara yang biasa orang lakukan.
Dengan Jana pendapatan berdasarkan komisen sekitar
RM5 hingga RM10 shj atau lebih daripada 1 item kalau ada yang bijak untuk capai target luar biasa pasti akan ada hasilnya.

banyak testmonie yang Jana pendapatan sekadar part time boleh Jana sekitar rm1k -  5k sebulan...

jom terjah kami untuk selanjutnya

hubungi 014-9114948/017-7991994