Shop Online Kami

Jom Shopping ON9, Kami dropship kepada anda Tanpa perlu anda datang kepada kami. Free Info untuk anda hubungi kami 014-9114948 / 017-7991994

Ahad, 6 Julai 2014

Free Bisness Dropship Santai kat Rumah

Free bisness dropship atau online hanya duduk rumah sambil update sikit dalam facebook/page sambil tu boleh tonton TV. Ramai yang terfikir nak buat macam itu tpi tidak tahu nak mulakan dengan bermula modal yang kecil ataupun tanpa modal langsung.

Apa peluang yang saya sediakan untuk anda. Anda hanya perlu muat turun info mengenai produk kami didalam wall/ facebook anda atau anda bercerita mengenai produk in
jika pembeli lebih drpd 5botol 
anda akan dpt komisyen geli-geli daripada kami
  •  Wooooiiiii geli betul bestkan
  • Ruginya peluang depan mata tu 
  • Gila kalau tolak tuah betul tak??
  • Siapa Cepat dia untung siapa lambat dia rugi!!

Jom roger saya untuk lebih lanjut 014-9114948 / 017-7991994

## Bila peluang dah ada jangan lepaskan sebab ramai lagi insan yang nak!!! :) 


2 ulasan:

  1. berapa pendapatan admin dari bisnes ni?

    ikhlas dari - syokbah.com -

    BalasPadam
    Balasan
    1. pendapatan boleh dapat smpi 1 hingga 2 ribu permintaan memang tinggi kalau berminat boleh hubungi saya terus 014-9114948 atau email kt faiziah.ithnin@yahoo.com.my

      Padam