Selasa, 5 Ogos 2014

Resipi Set kempis 'perut' Para Wanita dan Lelaki

Anda hadapi masalah perut buncit,
Duhai wanita inilah perkara yang sangat dibencikan sama sekali.
Dalam dunia semakin moden ramai wanita dan juga lelaki amat mengambil berat dalam soal pernampilan diri dari segi berpakaian.

Bagi wanita yang berkerjaya mereka sangat ambil kira tentang perkara tersebut, adakalanya terpaksa nak 'cover' perut bila berpakaian baju moden, ada juga masalah bila badan kecil perut pulak mcm mengandung 3bulan dan pebagai lagi jenis masalah.

Faktor serta penyebab masalah tersebut adalah  berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar (usus penuh toksin). Anda boleh merujuk terus pada link artikel dibawah






Terdapat 2 jenis produk boleh membantu anda menyelesaikan
 masalah anda

>>>>  Garlic Tablet


 Kebaikkan dan keberkesanan mengambil Garlic Tablet.



  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.

>>>>  MINERAL COFFEE

Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Mineral Coffee, ada banyak khasiat iaitu:

  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb




OK... kepada korang yang malas (macam saya jugak!) meh nak sharing ada cara mudah nak kempiskan perut!! Ia akan menyingkirkan angin dan lemak yang tak perlu itu!! UNTUK WANITA DAN LELAKI JUGA!!

  

email : faiziah.ithnin@yahoo.com.my
hp : 014-9114948 (call/sms/waspp/wechat)
Sila singgah di laman Facebook saya untuk maklumat lanjut:
 
>> Kami amat alu-alukan ejen yang berminat mengedarkan produk tersebut<<
keuntungan sehingga 1ribu hingga 4ribu.

Senarai ejen tegar kami

kulai/JB
fb :  Izzat Izzati

IPD/kulai


 PTP/kelapa sawit/kulai

Senai
 fb : Siti Hawa

Terenganu
 fb :  Mazlina Ibrahim

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pembekal pemborong Rempah Ikan bakar Mak Pon Muar

"Selamat tengahari semua" >> Sedapnya makan Ikan Cecaru Bakar bersama dengan Rempah Mak Pon << .. Meletop semerbak ...